http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Mâncăruri cu vânat"

Căprioară cu ciuperci

Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 kg carne de caprioara, 200 g zarzavat de supa 150 g ceapa, 50 g faina, 150 ml ulei, 50 g bulion de tomate, 750 g ciuperci, 100 ml vin, piper, sare.

Mod de preparare: Dupa ce a fost marinata, carnea de caprioara se taie bucati si se prajeste in ulei. In uleiul ramas se caleste ceapa tocata, zarzavatul de supa dat pe razatoare si faina, se sting cu bulion desfacut in apa si se lasa sa fiarba 30 min. Se paseaza sosul peste carne si se lasa sa fiarba in continuare. Ciupercile se taie felii, se calesc in ulei si se adauga la carne, cu care se mai fierb 60 min. La sfarsit se adauga vinul, se potriveste gustul cu sare si se mai da un clocot.