http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Aperitive cu carne"

Ficăţei de pasăre pe pâine de grâu (integrală)
Reţetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 felii de paine, 4 cepe rosii, un mar, 250 g ficatei de pui, o lingura faina, 3 linguri unt, 50 ml vin alb.


Mod de preparare: Se prajesc feliile de paine. Ceapa, curatata, se taie rondele. Marul se spala, se curata de seminte si se taie bucati mai subtiri. Ficateii se dau prin faina. Se incinge untul (2 linguri), se prajeste ceapa, se scoate, se prajesc bucatile de mar (circa 5 minute). Se scot, se adauga restul de unt si se prajesc ficateii (tot 5 minute). Se toarna peste ei vinul, se sareaza si se pipereaza. Se adauga ceapa si marul, se lasa sa dea cateva clocote, dupa care compozitia se asaza pe feliile de paine prajita. Se servesc imediat.