http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Mâncăruri cu carne"

Gât de gâscă umplut
Reţetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Pielea de la gatul unei giste, 1 chifla inmuiata in lapte, 1 ou, maruntaie de gasca fierte si taiate marunt, 1 lingurita de ulei, 1 lingurita de ceapa rasa, cateva bucati de zarzavat fiert, sare, piper macinat, maghiran, patrunjel verde.

Mod de preparare: Se scoate pielea de pe gat si se coase la un capat.
Se prajeste ceapa in ulei, se amesteca cu chifla inmuiata si stoarsa, maruntaiele fierte si taiate cuburi, zarzavatul taiat cuburi, patrunjelul verde tocat, sare, piper si maghiran.
Se framanta toate cu ou, se umple gatul si se coase si la celalalt capat. Maruntaiele se pot inlocui cu sunca fiarta sau cu carne de porc tocat.
Se da la cuptor pana se rumeneste.
Se serveste atat cald, cat si rece.