http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Mâncăruri cu carne"

Gulaş rapid

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 600 g carne pulpă de porc, 50 ml ulei, 100 g ceapă, 1 linguriţă boia, 300 g cartofi, foi de dafin, 50-100 ml vin, 1 lingură oţet de vin, 2 linguriţe făină, 1 lingură Vegeta adaos pentru carne de porc.

Mod de preparare: Tai carnea cubuleţe pe care le prăjeşti în ulei. Adaugi ceapa tăiată solzişori, Vegeta adaos pentru carne de porc, boiaua şi imediat torni 1 cană de apă caldă. Laşi să fiarbă înăbuşit şi când carnea s-a înmuiat pe jumătate adaugi cartofii tăiaţi cubuleţe şi mai torni 1/2 cană de apă. Când totul se apropie de final, adaugi vinul, oţetul şi făina desfăcută cu puţină apă. Mai laşi să fiarbă un clocot, două şi stingi focul.