http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Aperitive cu ouă"

Omletă cu macrouri
Reţetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Pentru 4 persoane: o ceapa, 20 g unt sau margarina, 6 oua, 4 linguri apa minerala, sare, piper, nucsoara, 200 g macrou afumat (sau alt peste la alegere), 4 felii de paine neagra, o legatura de ceapa verde de arpagic.

Mod de preparare: Se curata ceapa, se toaca si se caleste in grasime. Se amesteca ouale cu apa minerala, sarea, piperul si cu un praf de nucsoara rasa. Se pun in tigaie peste ceapa si se lasa sa se coaca. Macrourile se taie felii si se calesc putin in grasimea din care se scoate omleta. Se servesc cu omleta asezata pe feliile de paine neagra. Deasupra se presara ceapa verde taiata feliute subtiri.