Ouă umplute foarte fine
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă
Ingrediente: 6 oua, 250 g pate de ficat, optional piept/pulpă de pui, 2-3 castraveti acri, 2-3 linguri mustar picant, sare, piper.
Sos: 100 g maioneza, 125 g smantana.
Mod de preparare: Cele 6 oua se fierb tare,se curata,se taie jumatati. Galbenusurile se scot si se paseazs ,se adauga pateul (scos în prealabil de la frigider),castravetii acrii taiati marunt,cubulete,2-3 linguri de mustar,sarea si piperul.Se amesteca totul foarte bine.Se gustă să fie usor picant.Aceasta umplutura se pune cu varf in jumataţile de ou. Ouale se pun intr-un vas mai adanc, pentru ca peste ele se toarna sosul din smantana si maioneza.Dupa aceasta totul se da la rece cel putin 15 minute. Acest aperitiv va face o impresie foarte buna asupra invitatilor dvs.
|