http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare"

Păstrăv umplut
Reţetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 2 pastravi de 300 g bucata, 200 g ciuperci din conserva, 200 g brinza de vaci, un ou, o punga cu garnitura de legume, putin ulei, 4 bucatele de unt, sare, piper.

Mod de preparare: Se amesteca brinza cu oul si ciupercile si se condimenteaza dupa gust. Amestecul se introduce in pestele condimentat, ce a fost eviscerat pe spate. Se coase pestele cu scobitori (se trec scobitorile dintr-o parte in alta a pestelui). Intr-o tava ce a fost unsa cu ulei se pun bucatelele de unt, pestele asezat pe burta si garnitura de legume. Se stropeste din nou cu putin ulei si se toarna o cana de apa. Se introduce in cuptor si se lasa o jumatate de ora. Se serveste cu un vin alb sec.