http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Paste, pizza şi găluşte"

Pizza cu parizer, caşcaval şi gogoşari

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Pentru aluat: 1 pachet margarină, drojdie cît o nucă, puţină apă, sare,1 ou, 300 g făină.
Pentru umplutură: 1 ou, 200 g parizer, 100 g caşcaval, 100 g măsline, 2 gogoşari, 5-6 linguri suc de roşii, sare, piper.

Mod de preparare: Dizolvi drojdia în puţină apă călduţă, adaugi margarina, oul şi făina. Îţi iese un aluat pe care-l împarţi în două şi întinzi două foi. Le aşezi în două tăvi unse cu margarină şi le coci pe jumătate. În acest timp pregăteşti umplutura: amesteci oul cu parizerul tăiat bucăţele, caşcavalul ras, măslinele tăiate şi gogoşarii tăiaţi inele. Pui şi sucul de roşii şi potriveşti gustul de sare şi piper. Scoţi din cuptor aluatul copt pe jumătate, repartizezi umplutura şi dai pizza din nou la cuptor, pentru 15-20 de minute.