http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Fripturi"

Pui crocant
Reţetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 pui, 200 ml lapte bătut, 100 g pesmet, 1 linguriţă seminţe de susan, 1 linguriţă boia iute, 1 linguriţă cimbru tocat, 2 linguri ulei, sare, piper.

Mod de preparare: Se pune într-un bol laptele bătut, în altul pesmetul amestecat cu o linguriţă de boia iute, o linguriţă seminte de susan şi o linguriţă de cimbru tocat. Puiul se taie bucăţi şi se înmoaie pe rînd în bolul cu lapte bătut, apoi în cel cu pesmet, şi se aşează într-o tavă la copt. Se dă la cuptor pînă se rumenesc bucăţile de carne. La jumătatea intervalului, stropiti cu 2 linguri de ulei.
Se serveşte cu salată de varză albă şi cartofi pai.