http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Mâncăruri cu carne"

Pui cu ciuperci (I)
Reţetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 copane sau 4 buc. piept de pui, 4 felii subtiri de costita, o conserva de ciuperci conservate (sau 400 g ciuperci proaspete), o ceapa, 1 pahar cu smintina, 1 pahar cu untura.

Mod de preparare: Se dezoseaza carnea si se taie in bucati late, apoi se infasoara fiecare bucata in felii de costita ca pe clatite. Se fixeaza cu scobitori, se pun in tava si se dau la cuptor pentru 30 de minute. Se caleste apoi in grasime ceapa tocata marunt, se scoate pe un platou, apoi se pun la calit ciupercile, se adauga sare si piper si se acopera vasul lasat la foc mic. Intre bucatile de carne se pun ciupercile cu ceapa si se mai lasa la cuptor timp de 5 minute.
Serviti cu smintina.