Pui cu legume la cuptor
Reţetă semi-vegetariană
Timp de preparare: 1 h 10 min.
Complexitate: redusă
Ingrediente: 2 pui mici, sare, piper, curry, boia de ardei, 4 catei de usturoi, 4 cepe, 4 cartofi, un ardei gras, 500 g rosii, 6 linguri ulei.
Mod de preparare: Se taie puii in bucati mari, se dau prin sare amestecata cu piper, curry si boia. Cartofii se taie cuburi, ardeiul se taie fisii, ceapa si usturoiul se toaca marunt iar rosiile se oparesc si se taie cuburi. Bucatile de pui se prajesc in ulei, se scot si se pun la cald. Legumele se calesc in grasimea de la prajit, se condimenteaza si se aseaza intr-o forma rezistenta cu capac. Deasupra se pun bucatile de pui. Se acopera vasul si se tin la cuptor o ora.
Se serveste imediat.
|