Pulpe de pui cu înveliş crocant
Reţetă semi-vegetariană
Timp de preparare: 1 h
Complexitate: redusă
Ingrediente: 4 pulpe de pui, 250 g smantana, 100 g unt, sare, piper, 1 ardei iute fin tocat, 4 linguri fulgi porumb, 3 linguri alune pisate, 1 lingura verdeata uscata.
Mod de preparare: Pulpele de pui se spala si se usuca. Smantana se pune intr-un vas, apoi se condimenteaza cu sare, piper, verdeata uscata si ardei iute. Pulpele de pui se pun in sosul de smantana si se lasa la rece jumatate de ora. Se incinge cuptorul.
Intr-o tigaie incinsa cu unt se prajesc pulpele, crestate adanc, cate 7-8 minute pe fiecare parte.
Se pastreaza calde intr-un vas termoizolant, acoperit.
Se acopera pulpele cu alunele pisate si fulgi de porumb, apoi se pun la cuptor si se lasa sa se gratineze 15-20 minute.
Se pot servi cu lamaie si garnitura de legume.
|