http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Mâncăruri cu carne"

Ragout Bologna

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 350 g carne de vita, 120 g carne de porc, 120 g carne de vitel, o ceapa taiata felii, un morcov taiat felii, o radacina telina taiata in bucati mici, un catel usturoi, o cana si un sfert de apa, o lingurita bulion, un sfert de lingurita de sare, un praf de piper, 120 g ciuperci taiate, jumatate de cana smintina groasa, 2 bucati de ficat de pui taiat bucati.

Mod de preparare: Se pune carnea cu ceapa, morocvul, telina si usturoiul intr-un vas si se calesc, amestecind. Se adauga apa si se lasa pe foc vasul pina cind aceasta s-a evaporat. Se sareaza si pipereza, se adauga bulionul si suficienta apa cit sa acopere carnea. Se acopera vasul cu un capac si se lasa la foc o ora. Se adauga ciupercile si ficatul de pui si se mai lasa 15 minute.
Inainte de servire se adauga smintina.