http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Aperitive cu brânză"

Ruladă cu caşcaval
Reţetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 180 g margarină, 4 linguri făină, 1/2 l lapte, 4 ouă, 250 g caşcaval.

Mod de preparare: Topeşti margarina, adaugi făina, torni laptele şi amesteci până se omogenizează şi se îngroaşă. O dai la rece, apoi adaugi pe rând gălbenuşurile şi la final albuşurile bătute spumă. Torni compoziţia într-o tavă de aragaz unsă cu unt şi tapetată cu hârtie de copt, nivelezi compoziţia şi o dai la cuptor până marginile foii devin maroniu-deschis. O răstorni pe un prosop umed, desprinzi hârtia de copt, presari caşcavalul ras pe partea de ruladă care a stat în tavă, rulezi fără să prinzi prosopul şi dai rulada la rece. O desfaci apoi din prosop şi o tai felii.