http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Mâncăruri cu carne"

Rulou de pui umplut

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 750 g carne tocata de porc, 1 kg piept de pui fara piele si os, 3 felii piine, 5-6 morcovi, 1 ceapa,1 legatura mare bete de telina (500 g), 400 g sos de rosii, 3-4 catei de usturoi, sare, piper, boia, vegeta.

Mod de preparare: Se amesteca bine carnea de porc macinata cu usturoiul tocat, piinea inmuiata si stoarsa, piper, sare si boia dupa gust pina se omogenizeaza compozitia. Pieptul de pui se bate cu ciocanul de snitel. Se asaza compozitia de carne pe fileurile de pui si se ruleaza. Morcovii si telina se taie in bucati de 1-2 cm., ceapa se taie pestisori. Intr-un bol se pun legumele peste care se toarna sosul de rosii si se condimenteaza cu vegeta, sare si piper. Se pune jumatate din legume intr-o tava si se asaza peste ele rulourile cu marginea in jos, peste ele se pun legumele ramase. Se acopera cu folie de aluminiu si se pun in cuptor la foc mijlociu pentru 1h - 1h 1/2.
Se serveste cu cartofi piure.