Rulouri cu peşte (II)
Reţetă tradiţională din Elveţia
Reţetă semi-vegetariană
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă
Ingrediente: 12 fileuri de peste dezosat (la alegere), 2-3 castraveti murati taiati bucatele, 1/4 ceasca ceapa verde tocata marunt, 2 linguri capere tocate, 2 cepe potrivite taiate fideluta, 2 cesti otet de vin sau de mere (alb), 2 cesti apa, 12 boabe de piper negru, 6 boabe de piper alb, 6 cuisoare intregi, 1 lingura boabe de mustar, 2 foi de dafin.
Mod de preparare: Presarati peste fileurile de peste castraveciorii, ceapa verde si caperele, rulati-le strans si fixati-le cu scobitori. Asezati-le intr-un borcan, alternand un strat de peste si unul de ceapa uscata.
Puneti celelalte ingrediente pe foc, lasati-le sa fiarba incet si fara capac circa 10 minute si turnati zeama clocotita peste fileurile de peste. Inchideti borcanul cu un capac si tineti-l la frigider cel putin 5 zile.
Serviti pestele cu salata si paine proaspata.
|