http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Aperitive cu carne"

Rulouri cu şuncă şi brânză de vacă

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 250 g brînză de vacă, 4 cepe verzi, 1/2 lămîie, 1 legătură mărar verde, 16 clătite mici (sărate, nu dulci), 16 felii (potrivite) de şuncă.

Mod de preparare: Amestecaţi - într-un castron - brînza de vacă cu mărarul tocat mărunt, ceapa tăiată şi zeama de lămîie şi puneţi-o deoparte.
După ce aţi prăjit clătitele, lăsaţi-le să se răcească, întindeţi pe fiecare un strat de brînză. Aşezaţi deasupra cîte o felie de şuncă şi rulaţi clătitele ceva mai strîns.
Ţineţi clătitele cel puţin o oră la frigider, tăiaţi-le bucăţi mai mari şi păstraţi-le la rece într-o cutie închisă ermetic.