Rulouri de pui cu ciuperci
Reţetă semi-vegetariană
Timp de preparare: 40 min.
Complexitate: redusă
Ingrediente: 4 piepturi de pui, 200 g ciuperci marinate, 400 g kaizer, o telina, castraveti murati, sare, piper, ulei de floarea-soarelui, cimbru, marar..
Mod de preparare: Telina se curata de coaja, se spala, se taie in felii subtiri, apoi bastonase. Acestea se pun la fiert in apa fierbinte, apoi se scot din apa cu o paleta si se pun pe o farfurie.
Piepturile de pui se dezoseaza, se taie in felii, se condimenteaza cu sare si piper. In mijlocul fiecarei felii de carne se asaza cate un bastonas de telina si doua ciuperci marinate. Se infasoara cu cate o felie de kaizer, se prind cu scobitori si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins.
Se prajesc la foc mic pe fiecare parte, se scot din tigaie cu o paleta, se presara cimbru tocat si se acopera cu un capac ca sa stea calde. Castravetii se spala, se taie bastonase si se pun pe o farfurie, alaturi de rulourile de pui si feliile de kaizer ramase.
Mararul poate inlocui cu succes cimbrul.
|