http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Salate cu carne de vită sau porc"

Salată cu şuncă şi legume

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 gogosari rosii proaspeti sau murati, 250 g sunca, 1 conserva porumb fiert fara zeama, 1 rotocol cascaval, maioneza, 5 linguri smantana, sare, piper.

Mod de preparare: Cei 3 gogosari impreuna cu sunca se taie cubulete. Cascavalul se da pe razatoarea mare si se pune deoparte. Se face maioneza la care se adauga sare, piper si smantana. Intr-un bol de sticla se tapeaza cu putin din maioneza preparata si se presara un strat de cascaval, unul de gogosari, unul de porumb fiert, unul de sunca, iar apoi cascaval. Se pune pe deasupra maioneza cu smantana si se mai face un strat la fel daca mai aveti spatiu in bolul de sticla.
Se orneaza dupa imaginatie.