Salată de cartofi cu mazăre
Reţetă ovo-lacto-vegetariană
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă
Ingrediente: 4-6 cartofi fierţi în coajă, răciţi şi tăiaţi în bucăţi cu latura de cca 2 cm, 1 legătură de ceapă verde, tăiată mărunt, 1 legătură mică de mărar, tocat mărunt, 3-4 linguri muştar, maioneză, sare, piper, smântână, 1-2 ceşti de mazăre boabe (poate fi şi congelată, dar dezgheţată), 4-5 ardei copţi, curăţaţi de seminţe şi tăiaţi fidea, 5-6 ouă fierte tari.
Mod de preparare: Într-un castron, se amestecă toate, cu excepţia ouălor. La sfârşit, se amestecă şi ouăle şi se potriveşte de sare.
Se serveşte ca aperitiv sau ca garnitură la pui pane, pui copt, grătar, etc.
|