http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Aperitive cu peşte"

Salată de crudităţi cu somon
Reţetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3-4 roşii mici curăţate de seminţe, morcov ras, 1 ţelină mică rasă, 2 mere rase, felii de somon, miez de nucă.
Opţional: măsline fără sîmburi, ardei gras, pătrunjel verde, condimente.

Mod de preparare: După ce am ras morcovul, ţelina şi mărul pe răzătoarea mare, tăiem nucile mărunt şi amestecăm totul. Este bine ca legumele şi merele să fie stoarse puţin. Se amestecă cu pătrunjel tocat, se condimentează uşor şi se umplu roşiile (pot fi folosiţi şi ardei graşi tăiaţi pe jumătate). Supă ce am umplut roşiile, punem deasupra fiecăreia cîte un romb de somon. Cine doreşte mai multă culoare, poate orna somonul cu jumătăţi de măslină fără sîmburi.