http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Salate cu ouă"

Salată de ouă la pahar
Reţetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 ouă fierte tari, 2 roşii, 100 g caşcaval, 1 salată verde, 1 vîrf de cuţit zahăr pudră, muştar, oţet, ulei, sare, piper.

Mod de preparare: Se taie fiecare ou şi roşie în patru felii. Salata se taie mărunt, iar caşcavalul cubuleţe. Toate aceste ingrediente se amestecă cu grijă şi se aşează în pahare pentru şampanie. Separat, se amestecă oţetul cu 2 linguri de ulei. Se adaugă muştar, sare, piper şi zahăr, după gust. Sosul astfel obţinut se toarnă în mod egal în fiecare pahar. Salata se serveşte după ce a stat la rece cel puţin 20 de minute.