http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Salate cu raci, melci, fructe de mare"

Salată de paste cu roşii şi creveţi
Reţetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g rosii mici (cherry), 2 linguri ulei de masline, 2 linguri zahar tos, 350 g paste (penne), 300 g creveti fierti (decongelati), 1 legatura ceapa verde tocata marunt, 40 g frunze de papadie, 4 linguri pasta de masline, 1/2 lamaie - zeama.

Mod de preparare: Preincalzeste grill-ul.
Aseza rosiile intr-o tava de copt, stropeste cu 1lingura ulei si presara zaharul. Da rosiile la grill 8-10 minute, pana cand pielita se crapa.
Intre timp, fierbe pastele, scurge de apa si asaza-le din nou in vasul in care au fiert. Adauga uleiul ramas, rosiile coapte si restul ingredientelor. Adauga piper, apoi amesteca bine.