http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Salate cu peşte"

Salată de peşte cu sfeclă roşie
Reţetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 conserve de sardele în ulei, 4 linguri unt (margarină), 4 linguri muştar, 300 g sfeclă roşie fiartă sau coaptă, 10-15 măsline negre, 10-15 castraveciori muraţi (în oţet), sare, piper.

Mod de preparare: Peştele se scurge de ulei şi se zdrobeşte cu furculiţa. Se amestecă cu untul, muştarul, sfecla roşie fiartă sau coaptă, dată pe răzătoarea cu găuri mici şi scursă, măslinele tăiate mărunt şi castraveciorii raşi pe răzătoarea cu găuri mari (scurşi). Se adaugă sare şi piper după gust.
Se taie capacul de la o baghetă, se scobeşte de miez şi se umple cu salată. Se ţine la congelator 30 minute înainte de a o tăia felii.