Salată mexicană cu piept de pui
Reţetă tradiţională din Mexic
Reţetă semi-vegetariană
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă
Ingrediente: 1 piept de pui, 1 pungă de legume congelate (mazăre, morcovi, conopidă, broccoli), 1/2 varză proaspătă, 2 roşii, 2 ardei graşi, maioneză, sare, piper.
Mod de preparare: Se fierbe separat pieptul de pui, se lasă la decongelat legumele, ardeiul gras şi roşiile se spală şi se taie cubuleţe. Varza se spală şi se toacă şi ea mărunt.
Pieptul de pui, dezosat în prealabil, se toacă cubuleţe mici. Totul se amestecă cu maioneza, se sărează şi piperează după gust.
Opţional, se poate înlocui maioneza cu iaurt.
Se serveşte rece, pusă peste felii de salată verde.
|