Scrapple
Timp de preparare: 1 h 30 min.
Complexitate: redusă
Ingrediente: Ficat de porc, inima de porc, carne de porc fara oase, apa, sare piper, faina, cornmeal.
Mod de preparare: Se pun ficatul, inima si carnea intr-un vas adanc. Se acopera cu apa. Se fierbe si apoi se scurge carnea de apa. Se taie si apoi se toaca carnea, marunt se adauga sarea si piperul si se pune din nou la fiert. Se amesteca faina cu cornmealul. Compozitia se scurge incet intr-un vas de fiert, invartindu-se constant pentru a evita formarea de cocoloase. Se scade intensitatea focului si se lasa la foc, amestecandu-se frecvent, timp de aproape o ora, sau pana mixtura devine foarte subtire . Se umezesc felii de paine cu apa rece. Se pune Scrapple fierbinte pe ele. Se lasa la racit. Se pune apoi la prajit pana se rumeneste si devine crocant.
|