Şniţele de pasăre cu sos de brânză şi roşii
Reţetă semi-vegetariană
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă
Ingrediente: 4 fileuri de pui sau curcan (a cîte 150 g), 500 g roşii, 500 g brînză grasă de vaci, 1 căţel de usturoi, sare, piper, 1 legătură de busuioc, 1 lingură ulei.
Mod de preparare: Se opăresc roşiile, se curăţă de pieliţă şi se taie cubuleţe. Se amestecă cu brînza de vaci şi usturoiul presat, se sărează, se piperează şi pe urmă se încorporează busuiocul spălat, zvîntat şi tăiat mărunt.
Se spală fileurile de pui, se şterg, se sărează, se piperează şi se prăjesc în uleiul incins, cîte 3 minute pe fiecare parte.
Se servesc cu cu sosul de brînză şi roşii şi, eventual, cu o garnitură de cartofi fierţi.
|