Şuncă umplută cu ciuperci
Timp de preparare: 40 min.
Complexitate: redusă
Ingrediente: 400 g ciuperci, 8 felii subtiri de sunca presata, 100 g unt, 1 lingura de pasta de rosii, 1 lingurita de ceapa rosie razuita, 200 ml smantana, 500 g cascaval ras, sare, piper macinat.
Mod de preparare: Ciupercile curatate se taie felii si se calesc in 50 g unt condimentat cu sare si piper.
Feliile de sunca se umplu cu aceasta umplutura si se ruleaza ca si clatitele.
Se asaza una langa alta pe o tava termorezistenta. in zeama ramasa de la ciuperci se adauga untul ramas, pasta de rosii, ceapa rosie, putina sare si se fierbe bine.
Se ia de pe foc, se adauga smantana, se toarna deasupra ruladelor de sunca si se presara cascaval ras.
Se da la cuptor pana se topeste cascavalul.
|