http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Supe cu legume"

Supă de salată verde (I)
Reţetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 cepe potrivite, 3 oua proaspete, o legatura patrunjel, o legatura marar, 2-3 salate bogate, ulei, sare dupa gust, un praf de cimbru.

Mod de preparare: Se curata ceapa si se taie rondele, se spala verdeata, salata se spala foaie cu foaie. Se caleste ceapa in putin ulei pina devine aurie, se agauga apa (aproape 3/4 din vasul de preparare) si cind a inceut sa clocoteasca se adauga foile de salata taiate pe jumatate, maraul tocat marunt. Salata va fierbe foarte repede. Dupa 15 min se bat cele 3 oua si se adauga in supa amestecind incontinuu. La sfirsit se adauga patrunjelul tocat si putin cimbru. Se ia de pe foc.