http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Supe cu legume"

Supă de zarzavat (II)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 cepe mijlocii, o radacina de morcov, un praz mijlociu, o radacina de telina, mijlocul unei salate verzi, cateva foi de varza creata, 40 g de unt, 1 1/2 litri de zeama de carne, patrunjel.

Mod de preparare: Se taie ca fideaua 3 cepe mijlocii, o radacina de morcov, un praz mijlociu, o radacina de telina, mijlocul unei salate verzi, si cateva foi de varza creata. Se trag intr-o cratita cu 40 gr. de unt, ceapa si prazul. Se adauga apoi morcovii si telina, si se tin deasemenea pana se moaie. Se adauga ca 1 1/2 litri de zeama de carne si la primul clocot se trage de pe foc. Se lasa la odihnit o jumatate de ora, dupa care se adauga varza si apoi salata. Se potriveste de sare. Inainte de a se servi se adauga putin patrunjel verde taiat marunt.