Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Ardei capia umpluţi cu sardele |
Ardei capia umpluţi cu sardele
Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 25 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 4 ardei capia rosii, 500 g fileuri de sardele (dezosate), 4 catei de usturoi, 70 g unt, 60 g faina, 600 ml lapte, 2 fire de cimbru, 2 foi de dafin, 3 linguri de untdelemn fin, 3 linguri de otet aromat, 1 fir de patrunjel, sare, piper. Mod de preparare: Puneti sardelele sa se desareze (se cumpara gata marinate de la magazinele de peste). Puneti untul sa se topeasca intr-o tigaie, adaugati faina si lasati sa se rumeneasca un minut, amestecand. Stingeti cu lapte, adaugati doi catei de usturoi trecuti pe razatoare, lasati sa clocoteasca rantasul la foc foarte mic, amestecand. Puneti sare si piper. Zdrobiti sardelele cu furculita si amestecati-le cu sosul de faina si usturoi. Sarati, piperati. Scoateti codita si semintele ardeilor, fara sa le taiati carnea din interior. Scufundati-i trei minute in apa care clocoteste. Scoateti ardeii, lasati sa se scurga si sa se raceasca, apoi umpleti-i cu compozitia de peste. - Ungeti o tava cu untdelemn, puneti pe ea ardeii, mai stropiti-i si pe deasupra cu untdelemn, apoi puneti otetul si cei doi catei de usturoi ramasi, curatati si taiati in doua. Lasati-i sa se coaca 10 minute la cuptor. Serviti-i presarati cu patrunjel.
7.954 vizualizări
Versiunea printabilă1.148 tipăriri 2 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Borş de dovlecel şi ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 2. Pulpe de pui cu sos de ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 3. Ardei umpluţi cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 4. Bulion de ardei (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 5. Găină umplută cu orez şi paprică (Mâncăruri > Fripturi) 6. Baghetă umplută cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 7. Dovlecei umpluţi cu brânză şi mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 8. Bărcuţe (cartofi copţi umpluţi) (Aperitive > Aperitive cu legume) 9. Salată de castraveţi şi ardei graşi (Salate > Salate de legume) 10. Ardei copţi conservaţi (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 11. Dovlecei umpluţi cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 12. Sandvici cu vinete şi ardei (Aperitive > Sandviciuri) 13. Viţel cu usturoi şi ardei (Kelaidi) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 14. Risotto cu ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez) 15. Peşte cu ardei la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 16. Gâscă umplută cu castraveţi muraţi (Mâncăruri > Fripturi) 17. Ceapă roşie umplută cu jambon (Aperitive > Aperitive cu carne) 18. Salată de parizer cu ardei (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 19. Salată de roşii şi ardei graşi cu maioneză picantă (Salate > Salate de legume) 20. Brânză la cuptor cu ardei copt şi măsline (Aperitive > Aperitive cu brânză) 21. Cartofi umpluţi cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 22. Salată de fasole albă cu legume şi sardele (Salate > Salate de legume) 23. Salată de ardei copţi cu roşii (Salate > Salate de legume) 24. Ardei iuţi în oţet (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 25. Ardei umpluţi cu salată (Aperitive > Aperitive cu legume) 26. Frigărui cu roşii şi ardei (Mâncăruri > Fripturi) 27. Cuiburi de castraveţi cu unt de sardele (Aperitive > Aperitive cu peşte) 28. Pasteta din carne cu sardele (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 29. Penne cu busuioc şi cremă de ardei gras (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 30. Borş de dovlecei umpluţi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) |