Ardei capia umpluţi cu sardele - reţetă tradiţională din Spania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Ardei capia umpluţi cu sardele

Ardei capia umpluţi cu sardele

Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 ardei capia rosii, 500 g fileuri de sardele (dezosate), 4 catei de usturoi, 70 g unt, 60 g faina, 600 ml lapte, 2 fire de cimbru, 2 foi de dafin, 3 linguri de untdelemn fin, 3 linguri de otet aromat, 1 fir de patrunjel, sare, piper.

Mod de preparare: Puneti sardelele sa se desareze (se cumpara gata marinate de la magazinele de peste).
Puneti untul sa se topeasca intr-o tigaie, adaugati faina si lasati sa se rumeneasca un minut, amestecand. Stingeti cu lapte, adaugati doi catei de usturoi trecuti pe razatoare, lasati sa clocoteasca rantasul la foc foarte mic, amestecand. Puneti sare si piper.
Zdrobiti sardelele cu furculita si amestecati-le cu sosul de faina si usturoi. Sarati, piperati.
Scoateti codita si semintele ardeilor, fara sa le taiati carnea din interior. Scufundati-i trei minute in apa care clocoteste.
Scoateti ardeii, lasati sa se scurga si sa se raceasca, apoi umpleti-i cu compozitia de peste. - Ungeti o tava cu untdelemn, puneti pe ea ardeii, mai stropiti-i si pe deasupra cu untdelemn, apoi puneti otetul si cei doi catei de usturoi ramasi, curatati si taiati in doua. Lasati-i sa se coaca 10 minute la cuptor.
Serviti-i presarati cu patrunjel.
7.982 vizualizări
1.156 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Muşchiuleţ de viţel cu sos de ardei copţi (Mâncăruri > Fripturi)
2. Ţelină umplută cu şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Supă de cartofi cu ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Ardei umpluţi cu hribi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Pilaf de ardei verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Cartofi umpluţi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Dovlecei umpluti cu scoici şi melci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Pulpă de miel umplută (Mâncăruri > Fripturi)
9. Pâine umplută provensală (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Dovlecei umpluţi cu orez şi griş (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Salată de ardei umpluţi (Salate > Salate de legume)
12. Varză creaţă umplută (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Salată napolitană cu sardele (Salate > Salate cu peşte)
15. Borş de dovlecei umpluţi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Varză creaţă umplută cu ciuperci şi zarzavat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Supă de roşii cu ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Pui cu sos de ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Ardei copţi cu sardele şi măsline (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Ardei umpluţi cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Zacuscă de ardei cu miere (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
22. Friptură de berbec umplută cu ficat (Mâncăruri > Fripturi)
23. Salată de ardei prăjiţi (Salate > Salate de legume)
24. Ţelină umplută cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Ardei copţi la borcan (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
26. Jumări cu ardei gras şi roşii (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Ardei umpluţi cu carne şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Salată cu ardei iute (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
29. Ardei copţi cu sos de roşii (Salate > Salate de legume)
30. Supă cremă de ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.