Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Thailanda » Arjard (Sos thailandez de castravete) |
Arjard (Sos thailandez de castravete)
Reţetă tradiţională din Thailanda
Timp de preparare: 40 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 1/4 cana apa calda, 1/4 cana zahar, 2 linguri otet de orez, 1/2 lingurita sare, 1 castravete verde curatat de coaja, 1/2 cana alune prajite si maruntite, 2 cepe rosii mici feliate foarte subtire, 1 lingura frunze de coriandru tocate, 1 ardei iute tocat (se potriveste iuteala inlaturand o parte din seminte). Mod de preparare: Se amesteca apa calda si zaharul pana ce aceste din urma se dizolva. Se adauga otetul si sarea pentru a echilibra aromele. Se taie castravetele in patru, pe lungime, apoi se feliaza subtire fiecare bucata. Se aduna intr-un vas castrevetele, alunele si ceapa. Se toarna peste ele amestecul de zahar cu otet si se presara frunzele de coriandru si ardeiul iute. Se amesteca si se lasa 30 de minute ca sa se amestece aromele.
9.080 vizualizări
Versiunea printabilă1.170 tipăriri 7 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Friptură de pui la grătar în stil thailandez (Mâncăruri > Fripturi) 2. Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 3. Peşte cu legume, iute, în stil thailandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 4. Supă thailandeză cu legume şi lapte de cocos (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 5. Ajad (Salată thailandeză de castraveţi) (Salate > Salate de legume) 6. Frigărui din aripi de pui în stil thailandez (Mâncăruri > Fripturi) 7. Salată thailandeză cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre) 8. Yum Yum (Peşte thailandez) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) |