Bai ta nop sway (Orez cu mango) - reţetă tradiţională din Thailanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Thailanda » Bai ta nop sway (Orez cu mango)

Bai ta nop sway (Orez cu mango)

Reţetă tradiţională din Thailanda
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 cani orez cu bob scurt lipicios, 1 1/4 cana lapte de cocos, un praf de sare, 2 linguri zahar, 2 mango mari, coapte, curatate de coaja si feliate.

Mod de preparare: Se inmoaie orezul in apa minim 1 ora si se scurge.
Se da in clocot, intr-o oala, orezul, laptele de cocos, sarea. zaharul, si 1 1/4 cana apa. Se amesteca si se lasa sa fiarba, fara capac, 8-10 minute, pana ce lichidul este absorbit. Se ia de pe foc. Se acopera si se lasa sa stea 5 minute.
Se transfera orezul intr-o oala cu pereti dubli (intre pereti e apa care clocoteste) si se fierbe 15-20 minute, pana ce este facut. Se toarna orezul in castronele individuale (o portie) si se acopera cu folie de plastic; se raceste la temperatura camerei. Cand se serveste se orneaza cu feliute de mango.
6.692 vizualizări
999 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de salată cu omletă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Salată cu sos de brânză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
3. Conopidă cu şuncă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Cartofi umpluţi cu ouă moi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Salată de ouă cu ridichi de lună (Salate > Salate cu ouă)
6. Scrumbii la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Caltaboş (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Salată de andive cu ciuperci (Salate > Salate de legume)
9. Insulă plutitoare (Dulciuri > Prăjituri)
10. Borş de măruntaie de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Mititei (mici) (I) (Mâncăruri > Fripturi)
12. Salată de ouă cu mărar şi ceapă verde (Salate > Salate cu ouă)
13. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi şi oţet (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Ardei umpluţi cu ton (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Salată grecească (I) (Salate > Salate cu ouă)
16. Ardei copţi cu sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Ardei capia umpluţi cu sardele (Aperitive > Aperitive cu peşte)
18. Piept de pui la cuptor cu vin şi ardei muraţi (Mâncăruri > Fripturi)
19. Salată de fructe de mare Louis (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
20. Peşte mănăstiresc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Pulpă de miel umplută cu verdeaţă proaspătă (Mâncăruri > Fripturi)
22. Salată de cartofi cu maioneză (Salate > Salate de legume)
23. Roşii umplute cu omletă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Salată de ceapă (Salate > Salate de legume)
25. Imitaţie de ciuperci din roşii şi ouă tari (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Salată de fructe de iarnă (Dulciuri > Salate de fructe)
27. Drob de miel cu verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Supă de conopidă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Borş moldovenesc cu găină şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Salată de ciuperci cu brânză (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.