Balmoş ca pe Rarău - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Balmoş ca pe Rarău

Balmoş ca pe Rarău

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 8

Ingrediente: 300 g mălai, 1,2 kg smântână, 200 g unt, 300 g brânza de oi, 200 g caş proaspăt, sare.

Mod de preparare: Se pune la fiert smântâna, se adaugă sare, 100 g unt, mălai şi se amestecă bine. Se adaugă apoi brânza de oi frământată şi se mai fierbe câteva minute, amestecându-se tot timpul.

La servit, pe fiecare porţie se pune câte o bucată de unt şi de caş dat pe răzătoare.
11.919 vizualizări
1.230 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Melcişori cu salvie şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Orez cu scoici (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Tocăniţă cu ceapă şi carne de porc tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
4. Vinete la borcan (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
5. Saleuri cu telemea sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Cuib de viespe cu scorţişoară (Dulciuri > Prăjituri)
7. Salată din peşte sărat cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
8. Zacuscă de gogoşari (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
9. Salată cu surimi şi ouă de prepeliţă (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
10. Mâncare de iepure cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Tocăniţă de dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Salată de ciuperci cu cartofi şi măsline cu cimbru (Salate > Salate de legume)
13. Cartofi cu ceapă (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Cebiche (salată de peşte crud marinat) (Salate > Salate cu peşte)
15. Penne cu ceapă roşie (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Chiftele de cartofi şi morcovi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Orez cu mere şi nuci (Dulciuri > Prăjituri)
19. Perişoare cu smântână (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Tocăniţă de pipote (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
21. Ciorbă cu gulii  (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Budincă cu brânză de vacă şi fructe (Dulciuri > Budinci)
23. Haşe de macrou afumat cu frişcă (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Carne cu curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Peşte înăbuşit (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Marinată (bast) pentru fezandare de durată (Sosuri > Sosuri reci)
27. Salată de cartofi cu midii (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
28. Peşte cu ţelină la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Salată de orez cu prune uscate (Salate > Salate de legume)
30. Brăduţi cu portocale (Dulciuri > Prăjituri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.