Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Balmoş ca pe Rarău |
Balmoş ca pe Rarău
Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă Porţii: 8 Ingrediente: 300 g mălai, 1,2 kg smântână, 200 g unt, 300 g brânza de oi, 200 g caş proaspăt, sare. Mod de preparare: Se pune la fiert smântâna, se adaugă sare, 100 g unt, mălai şi se amestecă bine. Se adaugă apoi brânza de oi frământată şi se mai fierbe câteva minute, amestecându-se tot timpul. La servit, pe fiecare porţie se pune câte o bucată de unt şi de caş dat pe răzătoare.
11.884 vizualizări
Versiunea printabilă1.220 tipăriri 5 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Sandvici cu lipie (Aperitive > Sandviciuri) 2. Spaghete picante (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 3. Ceapă umplută cu nuci şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume) 4. Alivancă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză) 5. Ardei cu usturoi la borcan (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 6. Plăcintă cu peşte şi ceapă verde (Aperitive > Aperitive cu peşte) 7. Tocană de ceapă cu mămăliguţă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 8. Prăjitură alsaciană cu mere (Dulciuri > Prăjituri) 9. Sandviciuri cu şuncă şi ardei gras (Aperitive > Sandviciuri) 10. Borş de perişoare cu carne de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 11. Musaca de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 12. Piersici cu cremă (Dulciuri > Creme) 13. Castraveţi muraţi la soare (covăsiţi) (Conserve din legume, murături > Murături simple) 14. Ciorbă de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 15. Rulouri cu peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 16. Pogaci cu jumări de porc (Aperitive > Aperitive cu carne) 17. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 18. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 19. Ouă umplute cu ficat de gâscă (Aperitive > Aperitive cu ouă) 20. Spanac la cuptor cu caşcaval ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 21. Tort fin de ciocolată (Dulciuri > Torturi) 22. Plăcintele bunicii (Aperitive > Aperitive cu legume) 23. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne) 24. Pizza rustică (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 25. Salată de castraveţi cu mere (Salate > Salate de legume) 26. Cotlete cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 27. Mâncare de dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 28. Cornuleţe de Crăciun (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri) 29. Piept de curcan cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 30. Gâscă sălbatică la tavă (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat) |