Balmoş ca pe Rarău - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Balmoş ca pe Rarău

Balmoş ca pe Rarău

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 8

Ingrediente: 300 g mălai, 1,2 kg smântână, 200 g unt, 300 g brânza de oi, 200 g caş proaspăt, sare.

Mod de preparare: Se pune la fiert smântâna, se adaugă sare, 100 g unt, mălai şi se amestecă bine. Se adaugă apoi brânza de oi frământată şi se mai fierbe câteva minute, amestecându-se tot timpul.

La servit, pe fiecare porţie se pune câte o bucată de unt şi de caş dat pe răzătoare.
11.884 vizualizări
1.220 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sandvici cu lipie (Aperitive > Sandviciuri)
2. Spaghete picante (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Ceapă umplută cu nuci şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Alivancă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Ardei cu usturoi la borcan (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
6. Plăcintă cu peşte şi ceapă verde (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Tocană de ceapă cu mămăliguţă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Prăjitură alsaciană cu mere (Dulciuri > Prăjituri)
9. Sandviciuri cu şuncă şi ardei gras (Aperitive > Sandviciuri)
10. Borş de perişoare cu carne de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Musaca de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Piersici cu cremă (Dulciuri > Creme)
13. Castraveţi muraţi la soare (covăsiţi) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
14. Ciorbă de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Rulouri cu peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Pogaci cu jumări de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
19. Ouă umplute cu ficat de gâscă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Spanac la cuptor cu caşcaval ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Tort fin de ciocolată (Dulciuri > Torturi)
22. Plăcintele bunicii (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Pizza rustică (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Salată de castraveţi cu mere (Salate > Salate de legume)
26. Cotlete cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Mâncare de dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Cornuleţe de Crăciun (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
29. Piept de curcan cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Gâscă sălbatică la tavă (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.