Balmoş ca pe Rarău - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Balmoş ca pe Rarău

Balmoş ca pe Rarău

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 8

Ingrediente: 300 g mălai, 1,2 kg smântână, 200 g unt, 300 g brânza de oi, 200 g caş proaspăt, sare.

Mod de preparare: Se pune la fiert smântâna, se adaugă sare, 100 g unt, mălai şi se amestecă bine. Se adaugă apoi brânza de oi frământată şi se mai fierbe câteva minute, amestecându-se tot timpul.

La servit, pe fiecare porţie se pune câte o bucată de unt şi de caş dat pe răzătoare.
11.958 vizualizări
1.243 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Peşte gratinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Salată de macaroane cu legume călite (Salate > Salate de legume)
3. Peşte la cuptor (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Supă de dovlecei cu crutoane de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Salată de macaroane cu suc de roşii (Salate > Salate de legume)
6. Tocană secuiască (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Salată de banane cu suc de portocale (Dulciuri > Salate de fructe)
8. Îngheţată de lămâi sau portocale (Dulciuri > Îngheţate)
9. Salată de sparanghel cu carne de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Desert din brânză de vaci cu zmeură, căpşuni, frăguţe (Dulciuri > Creme)
11. Budincă de caşcaval cu spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Salată elveţiană cu salam sau cârnat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
13. Terină din peşte cu verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Ciorbă de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Plăcintă cu praz (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Portocale cu sos caramel (Dulciuri > Prăjituri)
17. Tort de biscuiţi cu cacao (Dulciuri > Torturi)
18. Ciocănele de pui caramelizate cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
19. Budincă de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Salată de cartofi cu mere (I) (Salate > Salate de legume)
21. Salată de cartofi cu sos de muştar (I) (Salate > Salate de legume)
22. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Omletă cu kaizer şi cabanos (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Salată şvăbească din Banat (Salate > Salate de legume)
25. Ficăţei cu sos de stafide (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
26. Sirop de zmeură sau coacăze negre, nefiert (Băuturi > Siropuri)
27. Prăjitură cu gem, nucă şi bezea (Dulciuri > Prăjituri)
28. Salată picantă (I) (Salate > Salate de legume)
29. Tocăniţă de cartofi cu măsline şi jambon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Dovlecei cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.