Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat |
Banane în aluat
Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar. Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt. Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte. Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.177 vizualizări
Versiunea printabilă1.219 tipăriri 14 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Salată verde cu hrean (Salate > Salate de legume) 2. Franzeluţe (muffins) cu migdale şi mac (Aperitive > Aperitive cu ouă) 3. Muşchi în sos alb (Mâncăruri > Fripturi) 4. Îngheţată cu ness (I) (Dulciuri > Îngheţate) 5. Bărcuţe de vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 6. Sos cu fileuri de anşoa şi castraveciori (Sosuri > Sosuri cu legume) 7. Orez la cuptor cu scoici şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 8. Mâncărică de ardei cu cârnaţi afumaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 9. Papricaş de pui cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 10. Ouă cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă) 11. Turtă andaluză cu struguri, stafide şi nuci (Dulciuri > Prăjituri) 12. Drob franţuzesc (Aperitive > Aperitive cu carne) 13. Surimi cu salată mexicană (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 14. Scrumbie italiană (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 15. Mâncare de praz (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 16. Sfeclă roşie umplută cu brânză (Aperitive > Aperitive cu legume) 17. Mâncare de berbec (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 18. Andive la cuptor cu sos vienez cu hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 19. Gratin de cartofi cu costiţe de miel sau berbecuţ (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 20. Topirea slăninii (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă) 21. Borş de mînzat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 22. Ţelină cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume) 23. Păstrăvi cu sos de smântână şi verdeţuri (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 24. Miel pane (II) (Mâncăruri > Fripturi) 25. Budincă de spanac cu brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 26. Ciorbă ţărănească de porc sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 27. Sparanghel măcelăresc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 28. Ochiuri pe roşii cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă) 29. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 30. Cotlete de viţel sote cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) |