Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.268 vizualizări
1.240 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Vinete cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Tocăniţă călugărească (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Orez grecesc cu roşii şi brânză de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Budincă de macaroane cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Turnedo Rossini (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Borş de sfeclă cu cartofi şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
8. Frigărui de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
9. Piept de pui cu şuncă şi brânză topită (Mâncăruri > Fripturi)
10. Afine cu crustă (Dulciuri > Prăjituri)
11. Pate de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Ciulama de găină, gâscă, curcan, viţel, iepure domestic (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Mâncare de mazăre (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Piept de pui prăjit cu rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
15. Conopidă cu brânză Roquefort (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Şniţel cu sos şi smântână (Mâncăruri > Fripturi)
17. Cremă de lămâie cu portocale marinate (Dulciuri > Creme)
18. Bastonaşe din caşcaval pentru ceai (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Cubuleţe de tortilla cu măsline (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Muşchi de proc împănat la fum (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Salată de andive cu maioneză şi carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
22. Medalioane de ceapă roşie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Dovlecei cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Budincă de conopidă (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Papanaşi din lapte bătut sau iaurt (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Salată rusească de heringi şi sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte)
27. Pui în sos de bere (Mâncăruri > Fripturi)
28. Prăjitură cu mere întregi (Dulciuri > Prăjituri)
29. Vinete cu carne şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Piept de gâscă cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.