Banane în aluat - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Banane în aluat

Banane în aluat

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.
Aluat: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt.

Mod de preparare: Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
8.305 vizualizări
1.252 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş de găină (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Tartă cu brânză şi dovlecei (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Miel pane (I) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Cremă de banane (III) (Dulciuri > Creme)
5. Mâncare de pasăre cu mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Pulpă de miel a la Tino (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Zacuscă de vinete şi gogoşari (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
8. Cotlet pane şi natur (Mâncăruri > Fripturi)
9. Piept de pui cu smântână şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Vinete cu sos de busuioc (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Curcan umplut cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
12. Tocăniţă de porc cu mămăligă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Prăjitură cu foi de pricomigdale şi cremă de vanilie (Dulciuri > Prăjituri)
14. Sos picant de roşii cu muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
15. Bărcuţe din andive (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Chiftele spaniole (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Pulpe de pui mexicane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Midii cu legume picante (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Omletă cu ciuperci şi smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Antricot de viţel în staniol (Mâncăruri > Fripturi)
21. Budincă de griş cu mure şi afine (Dulciuri > Budinci)
22. Sandvici cu ou fiert şi pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
23. Budincă de conopidă cu şuncă şi sos Bechamel (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Salată de ouă cu smântână (Salate > Salate cu ouă)
25. Şniţel pane (Mâncăruri > Fripturi)
26. Plăcinţele cu cartofi şi ţelină (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Budincă de pâine cu legume şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Arjard (Sos thailandez de castravete) (Sosuri > Sosuri condimentate)
29. Ciorbă ţărănească de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Salată de ţelină cu maioneză (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.