Biftec cu ciuperci - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Biftec cu ciuperci

Biftec cu ciuperci

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 500 g muşchi de vită, sare, piper măcinat, 1 lingură făină, 1 ceaşcă ulei, 1 ceaşcă smîntînă, 250 g ciuperci, 1 pahar vin alb, verdeaţă tocată.

Mod de preparare: Muşchiul se taie în felii potrivit de groase, care se trec prin făină şi se prăjesc în ulei încins. Se scot pe o farfurie. În uleiul rămas, se pun ciupercile curăţate, tăiate felii subţiri. Se acoperă cratiţa şi se lasă să scadă 15 min. Se adaugă vinul, sarea şi piperul măcinat, apoi smîntîna. Sosul se scade pe foc împreună cu verdeaţa tocată 10 min. Se pun biftecurile peste sos, apoi se ţin la cuptor 15 min., după care se servesc fierbinţi.
7.426 vizualizări
1.118 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Chefal cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Vinete umplute cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Ciuperci a la grec (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
4. Supă de ţelină şi ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Budincă cu ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Ştrudel tirolez cu ciuperci şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Gogoşari umpluţi cu ciuperci (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
8. Ciuperci umplute cu slăninuţă (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Crap umplut cu ciuperci şi orez (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Ciuperci cu fasole verde la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Pui cu ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Supă de ciuperci cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Sarmale cu orez şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Mâncare de ţelină cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Ciuperci cu orez sîrbesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Macaroane cu ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Clătite umplute cu ciuperci şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
18. Tocăniţă de ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Ciuperci pane cu sos de iaurt şi brânză de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Omletă cu ciuperci călite în unt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Ciulama de ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Ciulama de pasăre cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Ciuperci la cuptor cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Salată de andive cu ciuperci (Salate > Salate de legume)
25. Salată de pui cu ciuperci (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
26. Ciuperci umplute mocăneşti (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
27. Biftec de vită (Mâncăruri > Fripturi)
28. Chec aperitiv cu şuncă şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Salată de ciuperci cu maioneză (Salate > Salate de legume)
30. Cod cu ciuperci şi cartofi natur (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.