Borş rusesc cu carne de vacă - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu carne de vacă

Borş rusesc cu carne de vacă

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg carne grasa de vaca, zarzavat de supa, 1 sfecla rosie, 1/2 l bors, 2 linguri smintina, sare, piper.

Mod de preparare: Se taie carnea bucati si se pune la fiert in 2 litri apa rece cu sare. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga zarzavatul taiat marunt ca fideluta, sfecla rosie rasa pe o razatoare mare si putin piper. Cind este fiarta, se pune borsul clocotit si se lasa sa mai dea citeva clocote. Se serveste la masa dres cu smintina.
5.970 vizualizări
1.076 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Tocană cu ceapă şi carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Cartofi cu carne şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Muşchi de vacă cu sote de morcovi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Bame cu carne de vacă sau pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Borş moldovenesc cu piept de vacă şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Sandvici cu lipie (Aperitive > Sandviciuri)
8. Borş de sfeclă cu cartofi şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Ruladă din carne tocată cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Borş ardelenesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Musaca de cartofi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Prăjitură cu orez şi brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
13. Clătite umplute cu carne şi spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Budincă de brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Borş Paradis (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Pizza din carne tocată cu ardei (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Borş ucrainean (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Gulii cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Dovlecei umpluţi cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Supă din carne de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Salată cu ouă, carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Ghiveci cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Papricaş cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Sandviciuri cu icre negre (Aperitive > Sandviciuri)
26. Sandvici cu brânză de vacă şi gogoşar (Aperitive > Sandviciuri)
27. Chifteluţe cu carne şi sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Plăcintă cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Borş cu perişoare de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Borş de urzici (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.