Borş rusesc cu carne de vacă - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu carne de vacă

Borş rusesc cu carne de vacă

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg carne grasa de vaca, zarzavat de supa, 1 sfecla rosie, 1/2 l bors, 2 linguri smintina, sare, piper.

Mod de preparare: Se taie carnea bucati si se pune la fiert in 2 litri apa rece cu sare. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga zarzavatul taiat marunt ca fideluta, sfecla rosie rasa pe o razatoare mare si putin piper. Cind este fiarta, se pune borsul clocotit si se lasa sa mai dea citeva clocote. Se serveste la masa dres cu smintina.
5.940 vizualizări
1.063 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de mazăre cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Borş de varză cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Borş de vită cu perişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
4. Borş de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Mâncare de cartofi cu carne de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Borş ardelenesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Sarmale în foi de varză acră cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Prăjitură cu brânză de vacă şi magiun de prune (Dulciuri > Prăjituri)
9. Carne de pasăre (pui, curcan, etc.) friptă sau fiartă, în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Borş de miel cu leuştean şi ceapă verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Borş rusesc cu şuncă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Ciuperci pane cu sos de iaurt şi brânză de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Mâncărică de castraveţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Borş de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Ghiveci cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Ruladă din carne de găină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Borş de berbec (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Frecăţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Sandvici cu ouă (Aperitive > Sandviciuri)
22. Chiflă umplută cu brânză de vaci şi carne (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Carne în manta de varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Salată din carne de pasăre şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
25. Carne de vînat în aspic (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
26. Salată de andive cu maioneză şi carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
27. Tocăniţă de carne cu măghiran (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Frigărui de muşchi de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
29. Salată de macaroane cu carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
30. Ghiveci cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.