Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu carne de vacă |
Borş rusesc cu carne de vacă
Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 2 h
Complexitate: redusă Ingrediente: 1/2 kg carne grasa de vaca, zarzavat de supa, 1 sfecla rosie, 1/2 l bors, 2 linguri smintina, sare, piper. Mod de preparare: Se taie carnea bucati si se pune la fiert in 2 litri apa rece cu sare. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga zarzavatul taiat marunt ca fideluta, sfecla rosie rasa pe o razatoare mare si putin piper. Cind este fiarta, se pune borsul clocotit si se lasa sa mai dea citeva clocote. Se serveste la masa dres cu smintina.
5.921 vizualizări
Versiunea printabilă1.058 tipăriri 2 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Ficat de porc sau de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi) 2. Paella cu carne de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 3. Saleuri cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză) 4. Sufleu de brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză) 5. Sandviciuri cu vinete şi dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume) 6. Vinete umplute cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 7. Ruladă de carne cu ouă (Mâncăruri > Fripturi) 8. Salată cu carne de pui şi sos (Salate > Salate cu carne de pasăre) 9. Salată de carne cu cartofi şi castraveţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 10. Ciorbă acră de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 11. Bulete de carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 12. Sos de cireşe cu brânză de vacă (Dulciuri > Creme) 13. Borş de lobodă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 14. Borş ucrainean (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 15. Borş de ştevie cu măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 16. Borş de fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 17. Prăjitură cu mere şi brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri) 18. Tocană din carne de căprioară (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat) 19. Borş de peşte (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 20. Ghiveci cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 21. Rulouri din carne de viţel cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 22. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi) 23. Sandviciuri cu avocado (Aperitive > Sandviciuri) 24. Fasole verde cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 25. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 26. Sandvici cu ou fiert şi pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri) 27. Borş de zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 28. Cartofi cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 29. Salată de andive cu maioneză şi carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 30. Borş de ştiucă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) |