Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu carne de vacă |
Borş rusesc cu carne de vacă
Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 2 h
Complexitate: redusă Ingrediente: 1/2 kg carne grasa de vaca, zarzavat de supa, 1 sfecla rosie, 1/2 l bors, 2 linguri smintina, sare, piper. Mod de preparare: Se taie carnea bucati si se pune la fiert in 2 litri apa rece cu sare. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga zarzavatul taiat marunt ca fideluta, sfecla rosie rasa pe o razatoare mare si putin piper. Cind este fiarta, se pune borsul clocotit si se lasa sa mai dea citeva clocote. Se serveste la masa dres cu smintina.
5.884 vizualizări
Versiunea printabilă1.045 tipăriri 2 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Colţunaşi cu carne de vacă din Bucovina (Aperitive > Aperitive cu carne) 2. Carne tocată cu castraveţi (Aperitive > Aperitive cu carne) 3. Cartofi umpluţi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 4. Ciorbă ţărănească de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 5. Borş de cartofi simplu (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 6. Borş rusesc cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 7. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 8. Borş ardelenesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 9. Sandvici cu lipie (Aperitive > Sandviciuri) 10. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 11. Borş de lobodă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 12. Fasole verde cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 13. Salată de crudităţi cu sos de brânză de vacă (Salate > Salate de legume) 14. Tartă cu brânză de vacă şi legume (Aperitive > Aperitive cu brânză) 15. Ruladă de carne cu sos de iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 16. Arpagic cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 17. Caise cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 18. Tartă cu carne, mere şi stafide (Aperitive > Aperitive cu carne) 19. Borş de fasole verde cu ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 20. Pizza cu carne şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 21. Colţunaşi cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză) 22. Perişoare din carne de pasăre cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 23. Salată de carne cu salată verde (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 24. Borş de măruntaie de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 25. Rasol de vacă cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 26. Borş de urzici cu boia (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 27. Sandviciuri cu scrumbie (Aperitive > Sandviciuri) 28. Borş de tărîţe pentru acrit (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 29. Gulaş cu carne de porc şi boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 30. Varză murată cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) |