Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu smântână |
Borş rusesc cu smântână
Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 20 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 1 kg carne vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1/4 varza, 2 cartofi, 1-2 linguri bulion, 1 litru bors, 1/4 sfecla rosie, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina, verdeata, sare. Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu 2-3 litri de apa. Cind incepe sa fiarba se spumuieste de 2-3 ori. Se pune sare. Se adauga apoi ceapa, morcovul, patrunjelul, 1 telina, toate taiate marunt, iar mai la urma sfecla taiata ca fideaua si varza, cartofii curatati si taiati si bulionul. Se lasa sa fiarba cit e necesar fara insa ca sa se sfarme zarzavatul. Se adauga borsul fiert separat si strecurat, verdeata si sarea necesara. In castron se bat bine 2 galbenusuri cu 2 linguri smintina. Se toarna incet amestecind bine. Se serveste fierbinte.
9.886 vizualizări
Versiunea printabilă1.210 tipăriri 20 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Borş de ştiucă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 2. Supă de conopidă cu unt şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 3. Carne de pasăre cu smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 4. Ouă umplute cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă) 5. Borş cu varză şi conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 6. Sos roşu cu ouă şi smântână (Sosuri > Sosuri roşii) 7. Cartofi cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 8. Borş de peşte cu leuştean (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 9. Borş de dovlecei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 10. Omletă cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă) 11. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 12. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 13. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 14. Borş de sfeclă cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 15. Budincă de brânză de vacă şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză) 16. Salată de andive cu sos de smântână (Salate > Salate de legume) 17. Tocană de miel cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 18. Borş cu perişoare de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 19. Borş de hribi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 20. Borş de miel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 21. Paste cu sos de smântână şi somon (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 22. Borş rusesc cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 23. Borş de crap cu zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 24. Salată de crudităţi cu smântână (Salate > Salate de legume) 25. Macrouri cu smântână şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 26. Borş de dovlecei cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 27. Borş de dovlecel şi ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 28. Pipote cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 29. Borş de crap (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 30. Sos de hrean cu smântână (Sosuri > Sosuri condimentate) |