Borş rusesc cu smântână - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu smântână

Borş rusesc cu smântână

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1/4 varza, 2 cartofi, 1-2 linguri bulion, 1 litru bors, 1/4 sfecla rosie, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina, verdeata, sare.

Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu 2-3 litri de apa. Cind incepe sa fiarba se spumuieste de 2-3 ori. Se pune sare. Se adauga apoi ceapa, morcovul, patrunjelul, 1 telina, toate taiate marunt, iar mai la urma sfecla taiata ca fideaua si varza, cartofii curatati si taiati si bulionul. Se lasa sa fiarba cit e necesar fara insa ca sa se sfarme zarzavatul. Se adauga borsul fiert separat si strecurat, verdeata si sarea necesara. In castron se bat bine 2 galbenusuri cu 2 linguri smintina. Se toarna incet amestecind bine.
Se serveste fierbinte.
9.886 vizualizări
1.210 tipăriri
20 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş de ştiucă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Supă de conopidă cu unt şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Carne de pasăre cu smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
4. Ouă umplute cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Borş cu varză şi conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Sos roşu cu ouă şi smântână (Sosuri > Sosuri roşii)
7. Cartofi cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Borş de peşte cu leuştean (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Borş de dovlecei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Omletă cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Borş de sfeclă cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Budincă de brânză de vacă şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Salată de andive cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)
17. Tocană de miel cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Borş cu perişoare de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Borş de hribi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Borş de miel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Paste cu sos de smântână şi somon (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Borş rusesc cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Borş de crap cu zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Salată de crudităţi cu smântână (Salate > Salate de legume)
25. Macrouri cu smântână şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Borş de dovlecei cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Borş de dovlecel şi ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Pipote cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
29. Borş de crap (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Sos de hrean cu smântână (Sosuri > Sosuri condimentate)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.