Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu smântână |
Borş rusesc cu smântână
Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 20 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 1 kg carne vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1/4 varza, 2 cartofi, 1-2 linguri bulion, 1 litru bors, 1/4 sfecla rosie, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina, verdeata, sare. Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu 2-3 litri de apa. Cind incepe sa fiarba se spumuieste de 2-3 ori. Se pune sare. Se adauga apoi ceapa, morcovul, patrunjelul, 1 telina, toate taiate marunt, iar mai la urma sfecla taiata ca fideaua si varza, cartofii curatati si taiati si bulionul. Se lasa sa fiarba cit e necesar fara insa ca sa se sfarme zarzavatul. Se adauga borsul fiert separat si strecurat, verdeata si sarea necesara. In castron se bat bine 2 galbenusuri cu 2 linguri smintina. Se toarna incet amestecind bine. Se serveste fierbinte.
9.831 vizualizări
Versiunea printabilă1.198 tipăriri 20 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Borş Paradis (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 2. Supă de conopidă cu smântână şi găluşte de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 3. Spanac cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 4. Borş de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 5. Legume fierte cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 6. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 7. Salată de spanac cu smântână (Salate > Salate de legume) 8. Vinete cu carne şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 9. Borş de lobodă cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 10. Avocado cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume) 11. Mâncare de iepure cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 12. Limbă în sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 13. Borş moldovenesc cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 14. Borş rusesc cu şuncă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 15. Supă de sparanghel cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 16. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 17. Borş ţărănesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 18. Şalău cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 19. Ciorbă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 20. Paste cu sos de smântână şi somon (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 21. Pui cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 22. Supă cu orez şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 23. Ciorbă de căprioară cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 24. Salată verde cu smântână (Salate > Salate de legume) 25. Găluşte pentru papricaş de pui sau miel cu smântână (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 26. Plăcinte de varză acră cu sos de smântână şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu legume) 27. Borş de fasole uscată cu mînătărci (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 28. Borş de lobodă cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 29. Borş de dovlecei cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 30. Ouă umplute cu ficăţei de pasăre si smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă) |