Borş rusesc cu smântână - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu smântână

Borş rusesc cu smântână

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1/4 varza, 2 cartofi, 1-2 linguri bulion, 1 litru bors, 1/4 sfecla rosie, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina, verdeata, sare.

Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu 2-3 litri de apa. Cind incepe sa fiarba se spumuieste de 2-3 ori. Se pune sare. Se adauga apoi ceapa, morcovul, patrunjelul, 1 telina, toate taiate marunt, iar mai la urma sfecla taiata ca fideaua si varza, cartofii curatati si taiati si bulionul. Se lasa sa fiarba cit e necesar fara insa ca sa se sfarme zarzavatul. Se adauga borsul fiert separat si strecurat, verdeata si sarea necesara. In castron se bat bine 2 galbenusuri cu 2 linguri smintina. Se toarna incet amestecind bine.
Se serveste fierbinte.
9.954 vizualizări
1.227 tipăriri
20 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş de lobodă cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Supă de pui dreasă cu ou şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Sos rusesc (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
4. Papricaş de pui cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Borş de urzici cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Borş moldovenesc din legume (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Ruladă cu smântână, şuncă, caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Budincă de brânză de vacă şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Pui cu fasole verde şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Legume fierte cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Omletă cu ciuperci şi smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Borş de ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Tort cu smântână ca la Bucovina (Dulciuri > Torturi)
15. Borş de mînzat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Ardei cu brânză şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Borş rusesc cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Ciorbă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Borş de măruntaie de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Borş cu perişoare de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Borş de perişoare cu carne de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Borş de fasole verde cu ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Salată de andive cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)
24. Varză creaţă cu pesmet şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Sos roşu cu ouă şi smântână (Sosuri > Sosuri roşii)
26. Supă de conopidă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Borş de urzici cu boia (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Cotlete de porc cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Tocană de miel cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Perişoare cu smântână în sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.