Borş rusesc cu zarzavat - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu zarzavat

Borş rusesc cu zarzavat

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 sfecla rosie mijlocie, 1 telina, 2 morcovi, varza cruda, 1 dovlecel, 2 cartofi, 1 ceapa, 1 l bors, 3 rosii coapte, 1 pahar smintina, leustean, ulei, sare.

Mod de preparare: Se curata legumele, se taie in cuburi mici si se calesc in ulei impreuna cu ceapa si varza tocate. Cind se inmoaie usor, legumele se trec in 2 litri de apa calda si se fierb, acoperit o jumatate de ora. Se sareaza dupa gust si se cotinua fierberea; se incearca legumele, cu precadere sfecla, care fierbe mai greu, si se adauga rosiile decojite si taiate felii subtiri. Dupa 10 minute se adauga borsul fiert separtat, o lingura de ulei, leustean tocat si se ia oala de pe foc.
Se drege cu smintina pusa direct in farfurie si se serveste cald.
25.039 vizualizări
1.297 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş de urzici cu orez şi boia (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Borş de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Borş de perişoare cu carne de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
4. Ciorbă de zarzavat cu mezeluri (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Borş cu perişoare de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Borş de miel cu leuştean şi ceapă verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Borş de fasole uscată cu mînătărci (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Borş de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Varză creaţă umplută cu ciuperci şi zarzavat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Borş de sfeclă şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Borş oltenesc cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Borş de dovlecel şi ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Borş de miel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Supă de ciuperci cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Ciorbă de potroace de pasăre cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Clătite umplute cu diverse soteuri de zarzavat (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Găluşte de ficat cu griş pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Borş de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Borş ardelenesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Borş de urzici cu hamei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Borş ucrainean cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Borş de carne cu sfeclă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Borş de iepure vînat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Borş de urzici cu boia (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Supă de zarzavat (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Borş de dovlecei dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Borş de lobodă cu usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Găluşte de ficat cu franzelă pentru supă de carne, de zarzavat sau de roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.