Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu zarzavat |
Borş rusesc cu zarzavat
Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h
Complexitate: redusă Ingrediente: 1 sfecla rosie mijlocie, 1 telina, 2 morcovi, varza cruda, 1 dovlecel, 2 cartofi, 1 ceapa, 1 l bors, 3 rosii coapte, 1 pahar smintina, leustean, ulei, sare. Mod de preparare: Se curata legumele, se taie in cuburi mici si se calesc in ulei impreuna cu ceapa si varza tocate. Cind se inmoaie usor, legumele se trec in 2 litri de apa calda si se fierb, acoperit o jumatate de ora. Se sareaza dupa gust si se cotinua fierberea; se incearca legumele, cu precadere sfecla, care fierbe mai greu, si se adauga rosiile decojite si taiate felii subtiri. Dupa 10 minute se adauga borsul fiert separtat, o lingura de ulei, leustean tocat si se ia oala de pe foc. Se drege cu smintina pusa direct in farfurie si se serveste cald.
24.938 vizualizări
Versiunea printabilă1.265 tipăriri 10 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Muşchiuleţ de vacă cu zarzavat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 2. Borş de peşte cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 3. Borş de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 4. Borş de ciuperci cu zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 5. Supă de zarzavat cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 6. Borş de cartofi cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 7. Borş de fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 8. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 9. Borş de hribi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 10. Borş de perişoare cu carne de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 11. Cornuleţe de post cu borş (Aperitive > Aperitive cu legume) 12. Zarzavat pentru ciorbe (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 13. Borş de lobodă cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 14. Varză creaţă umplută cu ciuperci şi zarzavat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 15. Borş de ştiucă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 16. Borş de fasole uscată cu mînătărci (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 17. Sos rusesc (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte) 18. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 19. Borş cu perişoare de dovlecei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 20. Borş de lobodă cu usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 21. Borş de iepure (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 22. Pui cu bame şi borş (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 23. Borş de dovlecei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 24. Borş de urzici cu hamei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 25. Borş de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 26. Borş moldovenesc cu găină şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 27. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 28. Muşchi de vacă cu sos de zarzavat şi macaroane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 29. Borş de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 30. Borş moldovenesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) |