Borş rusesc cu zarzavat - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu zarzavat

Borş rusesc cu zarzavat

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 sfecla rosie mijlocie, 1 telina, 2 morcovi, varza cruda, 1 dovlecel, 2 cartofi, 1 ceapa, 1 l bors, 3 rosii coapte, 1 pahar smintina, leustean, ulei, sare.

Mod de preparare: Se curata legumele, se taie in cuburi mici si se calesc in ulei impreuna cu ceapa si varza tocate. Cind se inmoaie usor, legumele se trec in 2 litri de apa calda si se fierb, acoperit o jumatate de ora. Se sareaza dupa gust si se cotinua fierberea; se incearca legumele, cu precadere sfecla, care fierbe mai greu, si se adauga rosiile decojite si taiate felii subtiri. Dupa 10 minute se adauga borsul fiert separtat, o lingura de ulei, leustean tocat si se ia oala de pe foc.
Se drege cu smintina pusa direct in farfurie si se serveste cald.
25.011 vizualizări
1.284 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş de perişoare cu legume şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Borş de crap (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Borş rusesc cu şuncă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
4. Borş moldovenesc cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Borş cu perişoare de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Borş de ştevie cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Borş de tărîţe pentru acrit (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Borş de sfeclă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Borş de urzici (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Borş de lobodă cu ceapă verde şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Borş de fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Borş de perişoare cu carne de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Sos rusesc (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
14. Borş de peşte (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Borş de crap rapid (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Borş de iepure vînat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Varză creaţă umplută cu ciuperci şi zarzavat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Borş de cartofi şi fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Borş de dovlecei cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Borş moldovenesc de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Tăiţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Borş de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Ciorbă de potroace de pasăre cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Borş de perişoare (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Borş de hribi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Borş de dovlecei dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Cornuleţe de post cu borş (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Supă de zarzavat (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Borş cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.