Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu zarzavat |
Borş rusesc cu zarzavat
Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h
Complexitate: redusă Ingrediente: 1 sfecla rosie mijlocie, 1 telina, 2 morcovi, varza cruda, 1 dovlecel, 2 cartofi, 1 ceapa, 1 l bors, 3 rosii coapte, 1 pahar smintina, leustean, ulei, sare. Mod de preparare: Se curata legumele, se taie in cuburi mici si se calesc in ulei impreuna cu ceapa si varza tocate. Cind se inmoaie usor, legumele se trec in 2 litri de apa calda si se fierb, acoperit o jumatate de ora. Se sareaza dupa gust si se cotinua fierberea; se incearca legumele, cu precadere sfecla, care fierbe mai greu, si se adauga rosiile decojite si taiate felii subtiri. Dupa 10 minute se adauga borsul fiert separtat, o lingura de ulei, leustean tocat si se ia oala de pe foc. Se drege cu smintina pusa direct in farfurie si se serveste cald.
24.981 vizualizări
Versiunea printabilă1.278 tipăriri 10 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Borş de lobodă cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 2. Borş de crap (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 3. Borş de hribi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 4. Borş de fasole boabe cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 5. Borş de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 6. Borş de peşte cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 7. Borş de lobodă cu ceapă verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 8. Borş de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 9. Borş de cartofi cu ochiuri (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 10. Borş cu varză şi conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 11. Borş rusesc cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 12. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 13. Borş de fasole cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 14. Cornuleţe de post cu borş (Aperitive > Aperitive cu legume) 15. Muşchi de vacă cu sos de zarzavat şi macaroane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 16. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 17. Borş de carne cu sfeclă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 18. Borş cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 19. Borş cu perişoare de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 20. Borş de găină cu lobodă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 21. Supă de roşii cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 22. Borş rusesc cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 23. Varză creaţă umplută cu ciuperci şi zarzavat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 24. Borş moldovenesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 25. Borş de vită cu perişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 26. Supă de zarzavat (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 27. Borş ţărănesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 28. Sos rusesc (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte) 29. Borş de urzici cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 30. Borş de ştevie cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) |