Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ucraina » Borş ucrainean |
Borş ucrainean
Reţetă tradiţională din Ucraina
Timp de preparare: 1 h 30 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 750 g carne (preferabil de porc), 1 sfecla rosie lunga, 1 morcov, 2 radacini patrunjel, 3 cepe, 1 varza mica dulce, 1 legatura patrunjel, 1 legatura marar, 1/2 kg cartofi, 1 lingura pasta de rosii, 1-2 ardei grasi uscati, 100g smintina, 1/2 l bors, sare. Mod de preparare: Se taie bucati de carne potrivite, se pun la fiert in 2 l apa cu putina sare si se spumuiesc. Se adauga cepele, radacinile de patrunjel, ardeii grasi, morcovul, cartofii si sfecla, toate taiate marunt. Cind carnea este aproape fiarta, se adauga varza taiata marunt, borsul clocotit si pasta de rosii. Se gusta si se potriveste de acru si sare Se serveste cu o lingura de smintina in fiecare farfurie.
11.566 vizualizări
Versiunea printabilă1.119 tipăriri 2 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Borş de salată cu kaizer (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 2. Borş de cartofi şi sfeclă dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 3. Borş de perişoare cu carne de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 4. Borş de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 5. Borş de vită cu perişoare, dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 6. Borş Paradis (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 7. Borş de lobodă cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 8. Borş de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 9. Borş de cartofi şi fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 10. Borş de fasole uscată cu mînătărci (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 11. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 12. Borş ţărănesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 13. Borş de urzici cu hamei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 14. Borş de ştevie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 15. Borş de fasole grasă cu roşii şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 16. Borş de găină cu lobodă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 17. Borş de hribi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 18. Borş de lobodă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 19. Borş de crap (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 20. Borş cu slănină şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 21. Borş de miel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 22. Borş de ciuperci cu zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 23. Borş moldovenesc de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 24. Borş de varză cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 25. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 26. Borş de zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 27. Borş oltenesc cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 28. Borş rusesc cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 29. Borş de dovlecel şi ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 30. Borş cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) |