Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Brânză telemea la cuptor |
Brânză telemea la cuptor
Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 40 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 600 g telemea, 2 rosii mijlocii, 1 ceapa, 4 ardei iuti murati, 4 ramurele de cimbru, 4 linguri de untdelemn, piper. Mod de preparare: Se ia o hartie de aluminiu (alufolie) si se taie in patru. Se taie si telemeaua in 4 felii, si se aseaza fiecare din ele pe cate una din bucatile de hartie de aluminiu (sau pergament). Se spala rosiile, se curata, se taie pe lat, in felii. Se curata ceapa si se taie pe lat, in inele. Se pun pe feliile de branza mai intai rosiile, apoi ceapa, la urma cate un mic ardei iute murat. Se ung cu ulei, se pipereaza, se presara cimbrul faramitat. Se aduna colturile alufoliei in forma de pachetele si se pun pe o tava, care se baga in cuptor (treapta 3). Se lasa sa se coaca 25 de minute.
7.054 vizualizări
Versiunea printabilă1.078 tipăriri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Pizza vegetală (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 2. Mâncărică de pui cu gulii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 3. Cremă de ciocolată cu urdă (Dulciuri > Creme) 4. Şalău cu cremă verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 5. Chef salad (Salate > Salate de legume) 6. Friptură de porc la tigaie (Mâncăruri > Fripturi) 7. Tort cu lămîi (Dulciuri > Torturi) 8. Salată de vară combinată (Salate > Salate de legume) 9. Plăcinţele de cartofi şi morcovi cu mac (Aperitive > Aperitive cu legume) 10. Tartă cu spanac şi mozzarella (Aperitive > Aperitive cu brânză) 11. Muşchi de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi) 12. Pastă de brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză) 13. Ruladă marţipan (Dulciuri > Prăjituri) 14. Salată de cicoare creaţă cu ou (Salate > Salate cu ouă) 15. Raţă sau pui la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 16. Ciuperci la grătar (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 17. Pui la frigare (Mâncăruri > Fripturi) 18. Paella cu carne de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 19. Mâncare de ficăţei cu broccoli (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 20. Surimi cu sos alb şi broccoli (Aperitive > Aperitive cu peşte) 21. Salată cu orez şi vegetale (Salate > Salate de legume) 22. Salată iepurică (Salate > Salate cu ouă) 23. Lichior de bere (Băuturi > Lichioruri) 24. Tort Doboş cu ciocolată (Dulciuri > Torturi) 25. Salată de fructe de sezon (I) (Dulciuri > Salate de fructe) 26. Supă thailandeză cu legume şi lapte de cocos (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 27. Salată de ton (III) (Salate > Salate cu peşte) 28. Clătite cu marmeladă sau dulceaţă (Dulciuri > Clătite) 29. Salată caldă de linte cu orez (Salate > Salate de legume) 30. Chec aperitiv cu telemea şi parizer (II) (Aperitive > Aperitive cu carne) |