Brânză telemea la cuptor - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Brânză telemea la cuptor

Brânză telemea la cuptor

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 600 g telemea, 2 rosii mijlocii, 1 ceapa, 4 ardei iuti murati, 4 ramurele de cimbru, 4 linguri de untdelemn, piper.

Mod de preparare: Se ia o hartie de aluminiu (alufolie) si se taie in patru. Se taie si telemeaua in 4 felii, si se aseaza fiecare din ele pe cate una din bucatile de hartie de aluminiu (sau pergament). Se spala rosiile, se curata, se taie pe lat, in felii. Se curata ceapa si se taie pe lat, in inele. Se pun pe feliile de branza mai intai rosiile, apoi ceapa, la urma cate un mic ardei iute murat. Se ung cu ulei, se pipereaza, se presara cimbrul faramitat. Se aduna colturile alufoliei in forma de pachetele si se pun pe o tava, care se baga in cuptor (treapta 3). Se lasa sa se coaca 25 de minute.
6.983 vizualizări
1.053 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sandviciuri cu salam şi şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
2. Prăjitură Stela (Dulciuri > Prăjituri)
3. Salată de crudităţi cu ardei şi gogoşari (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
4. Salată boeuf (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
5. Melcişori cu broccoli (Orecchiette con i broccoli) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Salată de heringi (I) (Salate > Salate cu peşte)
7. Căpşuni în gelatină (Dulciuri > Creme)
8. Ochiuri cu slănină şi şvaiţer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Salată de andive cu peşte şi sos Aioli (Salate > Salate cu peşte)
10. Piept de pui cu felii de măr (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Salată Tarama (Aperitive > Aperitive cu peşte)
12. Sos de ceapă cu bulion (Sosuri > Sosuri roşii)
13. Salată de spanac cu brânză şi cartofi (Salate > Salate de legume)
14. Orez în lapte caramel (Dulciuri > Budinci)
15. Şalău în sos de Riesling (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Somon cu lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Chef salad (Salate > Salate de legume)
18. Friptură de viţel în lapte (Mâncăruri > Fripturi)
19. Chec aperitiv cu muşchi şi măsline (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Turtiţe cu rozmarin şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
21. Plăcinţele cu dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Supă limpede (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Conopidă a la grec (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
25. Şalău sau cod umplut (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Colac cu vişine (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
27. Salată de vinete cu chimen şi lipie (Salate > Salate de legume)
28. Salată de ton cu ouă fierte (Salate > Salate cu peşte)
29. Peşte la cuptor cu sos alb şi spaghete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Cozonac trandafir cu vanilie şi nuci (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.