Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Brociolone |
Brociolone
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 1 h 30 min.
Complexitate: medie Ingrediente: Sos: un morcov, o ceapa, o radacina telina, o telina, frunze de dafin, oregano, 300 grame rosii, are, piper, ulei. Umplutura: 100 grame firmituri piine, o lingurita patrunjel tocat, un catel usturoi tocat, jumatate lingurita oregano, o lingurita brinza rasa, o lingurita parmezan, 2 oua, fierte tari, ulei, sare, piper. Servire: carne de vita, ulei. Mod de preparare: Sosul: Se calesc in uleimorcovul, ceapa, telina si usturoiul, timp de opt minute, la foc moderat. Se adauga restul ingredientelor si se lasa pe foc o ora. Umplutura: Se amesteca ingrediewntele cu mina, intr-un vas Carnea: Se ia o bucata de carne taiata fin si se presara cu umplutura. Se ruleaza si se prinde cu o scobitoare. Se pune carnea pe foc, intr-un vas cu ulei. Se adauga sosul si se lasa pe foc o ora.
7.403 vizualizări
Versiunea printabilă1.084 tipăriri 3 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |