Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Bruschetta cu ciuperci |
Bruschetta cu ciuperci
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 25 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 2 cepe, 250 g ciuperci, 20 g unt (margarina), 50 ml vin alb, sare, piper, o legatura patrunjel verde, o legatura busuioc, 1-2 linguri smantana, 4 felii de bagheta (franzela), 2 linguri ulei de masline, 3 catei de usturoi. Mod de preparare: Ceapa taiata marunt si ciupercile curatate si tocate se pun la prajit in untul incins. Se sting cu vin si se fierb pana ce scade toata zeama. Se sareaza, se pipereaza si se incorporeaza patrunjelul si busuiocul tocate marunt, iar dupa ce s-au racit putin, si smantana. Se prajesc feliile de paine in ulei (pe ambele parti), se ung cu usturoiul presat, iar deasupra se pun ciupercile cu verdeata. Se servesc imediat.
6.100 vizualizări
Versiunea printabilă1.054 tipăriri 7 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 2. Cotlete de berbec cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi) 3. Biban de mare cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 4. Vinete umplute cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 5. Piept de gâscă cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 6. Pui cu ciuperci în aluat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 7. Ciuperci fripte cu spanac şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 8. Ciuperci umplute cu brânză (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 9. Şalău cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 10. Ouă la pahar cu şuncă şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă) 11. Ciuperci umplute cu slănină (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 12. Creier cu ciuperci, lămâie şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 13. Chiftele din ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 14. Chifle umplute cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 15. Piept de gâscă împănat cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 16. Ciuperci cu fasole verde la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 17. Ciuperci umplute la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 18. Salată de ciuperci champignon (Salate > Salate de legume) 19. Salată de ciuperci cu cartofi şi măsline cu cimbru (Salate > Salate de legume) 20. Salată de ciuperci cu ouă (Salate > Salate cu ouă) 21. Batoane umplute cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 22. Cod cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 23. Rulouri de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne) 24. Bruschetta cu pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 25. Supă de ciuperci cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 26. Caşcaval cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 27. Ciuperci la grătar (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 28. Cartofi cu ciuperci şi brânză la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 29. Clătite cu ciuperci şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 30. Salată de ciuperci cu maioneză (Salate > Salate de legume) |