Bruschetta cu fasole - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Bruschetta cu fasole

Bruschetta cu fasole

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 300 g fasole, 8 căţei de usturoi, ulei, pătrunjel proaspăt, pâine, sare.

Mod de preparare: Se pune fasolea într-un vas cu apă şi se lasă aşa 6 ore. După ce a stat în apă, se spală şi se pune la fiert în trei litri de apă. Se fierbe până se pătrund boabele. Se strecoară de apă.

Trei sferturi din cantitatea de boabe se trec prin maşina de tocat, odată cu usturoiul. Pastă obţinută se freacă cu ulei turnat treptat. Se pun sare şi piper după gust.

Restul de boabe se amestecă cu pătrunjel tocat şi cu sare.

Se formează bruschetele. Se prăjesc felii de pâine, pe care se întinde pasta de fasole şi se acoperă cu boabe de fasole.
3.560 vizualizări
706 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Fasole verde cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Fasole albă cu oase sau carne de porc afumate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. File de miel cu bruschetta (Mâncăruri > Fripturi)
4. Fasole verde cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Pulpe de pui cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Ragout de viţel sau miel cu fasole albă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Mâncare de fasole grasă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Pârjoale de fasole (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Ciorbă de fasole boabe cu cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Ghiveci de gogoşari, ceapă, fasole verde (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
12. Salată de fasole verde cu maioneză şi usturoi (Salate > Salate de legume)
13. Salată de primăvară cu fasole boabe (Salate > Salate de legume)
14. Costiţă friptă cu fasole verde (Mâncăruri > Fripturi)
15. Pulpă de purcel în vin roşu cu fasole boabe (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Ciorbă de fasole verde şi legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Supă de fasole ţucară şi slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cremă de cartofi şi fasole albă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Plăcintă cu fasole verde (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Salată de fasole verde cu usturoi, boia şi verdeaţă (Salate > Salate de legume)
22. Salată de fasole verde cu arpagic (Salate > Salate de legume)
23. Fasole verde cu sos de ou (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Fasole verde cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Ciorbă de fasole cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Borş de fasole grasă cu roşii şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Salată de fasole cu piept de pui afumat (Salate > Salate cu carne de pasăre)
29. Ciorbă de legume cu varză şi fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.