Bruschetta cu fasole - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Bruschetta cu fasole

Bruschetta cu fasole

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 300 g fasole, 8 căţei de usturoi, ulei, pătrunjel proaspăt, pâine, sare.

Mod de preparare: Se pune fasolea într-un vas cu apă şi se lasă aşa 6 ore. După ce a stat în apă, se spală şi se pune la fiert în trei litri de apă. Se fierbe până se pătrund boabele. Se strecoară de apă.

Trei sferturi din cantitatea de boabe se trec prin maşina de tocat, odată cu usturoiul. Pastă obţinută se freacă cu ulei turnat treptat. Se pun sare şi piper după gust.

Restul de boabe se amestecă cu pătrunjel tocat şi cu sare.

Se formează bruschetele. Se prăjesc felii de pâine, pe care se întinde pasta de fasole şi se acoperă cu boabe de fasole.
3.673 vizualizări
723 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de fasole verde şi legume (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Sufleu de fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Ciorbă de roşii cu fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Salată de fasole verde şi galbenă (Salate > Salate de legume)
5. Ciorbă de fasole verde grasă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Omletă cu fasole verde (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Mâncare de fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Supă de fasole verde cu smântână şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Salată de fasole verde cu arpagic (Salate > Salate de legume)
10. Fasole verde cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Ghiveci de morcovi, vinete, dovlecei, ardei gras şi fasole verde (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
12. Fasole albă cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Omletă cu fasole verde (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Salată de fasole uscată albă marinată (Salate > Salate de legume)
15. Lipii cu fasole picantă (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Salată de piure de fasole (Salate > Salate de legume)
17. Salată de fasole cu piept de pui afumat (Salate > Salate cu carne de pasăre)
18. Supă de fasole verde cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Salată de fasole verde şi cartofi cu maioneză (Salate > Salate de legume)
20. Borş de fasole verde cu ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Salată cu fasole şi năut (Salate > Salate de legume)
22. Tocăniţă de pui cu fasole şi porumb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Paella cu fasole şi melci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Mâncare de fasole boabe cu carne de porc, vită, ovine, pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
26. Supă de fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Fasole verde cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Fasole verde cu sos de ou (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Supă toscană de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de roşii cu fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.