Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Bruschetta cu pui |
Bruschetta cu pui
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: O paine rotunda nu prea crescuta (paine calabreza), unt, cascaval ras, un piept de pui, rosii proaspete bine coapte, usturoi, frunze proaspete de parunjel. Mod de preparare: Se taie painea in doua pe diagonala si fiecare parte se unge cu unt. Separat pieptul de pui facut la rotisor se taie in cubulete mici (un pui cumparat gata facut). Separat se taie rosiile in cubulete mici (7 rosii nu foarte mari), 8 catei de usturoi taiati foarte marunt, frunze de patrunjel tocate. Apoi se amesteca cu pieptul de pui si aceasta compozitie se pune peste feliile de paine unse cu unt iar deasupra se pune cascaval ras. Se pun bucatile de paine intr-o tava si se da la cuptor (in pealabil incalzit la 190 grade C) pana cand cascavalul a prins putina crusta. Se serveste calda, dar e buna si rece.
14.469 vizualizări
Versiunea printabilă1.241 tipăriri 16 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Papricaş ardelenesc de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 2. Pilaf de pui (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 3. Pui pe sticlă (I) (Mâncăruri > Fripturi) 4. Salată cu piept de pui şi legume mexicane (Salate > Salate cu carne de pasăre) 5. Supă cu perişoare din ficat de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 6. Cotlete de pui pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 7. Rulou de pui cu ciuperci şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 8. Mâncărică de pui cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 9. Pui cu maghiran (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 10. Piept de pui toscan (Mâncăruri > Fripturi) 11. Bruschetta cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri) 12. Piept de pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 13. Pui cu măsline (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 14. Pui cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 15. Salată de pui cu miere şi lămâie (Salate > Salate cu carne de pasăre) 16. Pui picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 17. Supă de pui cu legume, lămâie şi verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 18. Pane de piept de pui (Mâncăruri > Fripturi) 19. Tocăniţă din măruntaie de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 20. Pui cu legume şi salvie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 21. Piept de pui cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 22. Pui cu sos alb şi conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 23. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 24. Pui umplut la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 25. Pui cu legume şi ierburi de Provence (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 26. Ciorbă de pui cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 27. Supă de pui cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 28. Piept de pui umplut cu prune (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 29. Tocană de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 30. Ciorbă de pui tânăr (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) |