Bruschetta cu pui - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Bruschetta cu pui

Bruschetta cu pui

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: O paine rotunda nu prea crescuta (paine calabreza), unt, cascaval ras, un piept de pui, rosii proaspete bine coapte, usturoi, frunze proaspete de parunjel.

Mod de preparare: Se taie painea in doua pe diagonala si fiecare parte se unge cu unt. Separat pieptul de pui facut la rotisor se taie in cubulete mici (un pui cumparat gata facut). Separat se taie rosiile in cubulete mici (7 rosii nu foarte mari), 8 catei de usturoi taiati foarte marunt, frunze de patrunjel tocate. Apoi se amesteca cu pieptul de pui si aceasta compozitie se pune peste feliile de paine unse cu unt iar deasupra se pune cascaval ras. Se pun bucatile de paine intr-o tava si se da la cuptor (in pealabil incalzit la 190 grade C) pana cand cascavalul a prins putina crusta.
Se serveste calda, dar e buna si rece.
14.587 vizualizări
1.264 tipăriri
16 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
2. Piept de pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Ostropel de pui (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Budincă de porumb cu pulpe de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Salată grecească cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
7. Pui umplut cu tocătură şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Pui cu maghiran (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Rulouri de piept de pui cu unt şi condimente (Mâncăruri > Fripturi)
10. Pui în sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Pui cu roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Pui cu legume şi ouă fierte (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Terină din ficat de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Fricassee de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Pui la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
17. Tom Yum Gai (Supă de pui iute-acrişoară) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Piept de pui cu ţelină (Mâncăruri > Fripturi)
19. Pulpe de pui pe sare (Mâncăruri > Fripturi)
20. Găluşte pentru papricaş de pui sau miel cu smântână (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Pui sote cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Friptură de pui cu sos de roşii şi garnitură de orez (Mâncăruri > Fripturi)
23. Gyros de pui cu tzatziki (Mâncăruri > Fripturi)
24. Pui cu sos alb şi conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Pui la pungă (Mâncăruri > Fripturi)
26. Pilaf de pui (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Pui picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Şniţel de pui cu amestec de arome (Mâncăruri > Fripturi)
29. Ciocănele de pui caramelizate cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
30. Pui cu sos de cimbru şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.