Bruschetta cu pui - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Bruschetta cu pui

Bruschetta cu pui

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: O paine rotunda nu prea crescuta (paine calabreza), unt, cascaval ras, un piept de pui, rosii proaspete bine coapte, usturoi, frunze proaspete de parunjel.

Mod de preparare: Se taie painea in doua pe diagonala si fiecare parte se unge cu unt. Separat pieptul de pui facut la rotisor se taie in cubulete mici (un pui cumparat gata facut). Separat se taie rosiile in cubulete mici (7 rosii nu foarte mari), 8 catei de usturoi taiati foarte marunt, frunze de patrunjel tocate. Apoi se amesteca cu pieptul de pui si aceasta compozitie se pune peste feliile de paine unse cu unt iar deasupra se pune cascaval ras. Se pun bucatile de paine intr-o tava si se da la cuptor (in pealabil incalzit la 190 grade C) pana cand cascavalul a prins putina crusta.
Se serveste calda, dar e buna si rece.
14.544 vizualizări
1.256 tipăriri
16 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de pui la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
2. Pui cu sos de vin şi gogoşari muraţi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
3. Mâncare de vinete cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Pui cu legume (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Ştrudel cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Ciulama de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Pui cu struguri (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Salată cu carne de pui şi sos (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Pui cu legume şi ouă fierte (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Piept de pui cu broccoli şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Pui la frigare (Mâncăruri > Fripturi)
13. Supă de linte şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Ciulama de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Pui Szechuan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Salată de pui cu ciuperci (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
17. Supă de pui cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Friptură de pui cu banane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Pui cu ciuperci pleurotus (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Pate de ficăţei de pui cu ou (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Ficăţei de pui cu salvie (Mâncăruri > Fripturi)
23. Aripioare de pui cu lămâie şi rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
24. Medalioane de viţel sau pui cu sote de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Pui umplut cu ghiveci (Mâncăruri > Fripturi)
26. Pui cu măsline (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Pulpe de pui pane (Mâncăruri > Fripturi)
29. Frigărui de pui cu legume (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Chifteluţe din carne de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.