Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Bruschetta cu usturoi şi roşie |
Bruschetta cu usturoi şi roşie
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 10 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: Pâine, usturoi, roşie sau pastă de tomate, busuioc, sare, piper. Mod de preparare: Dupa ce aţi prăjit pâinea şi aţi uns-o cu usturoi, frecaţi-o cu o roşie foarte coaptă. Sau puteţi să înlocuiţi roşia cu o pastă de tomate condimentată cu sare, piper şi busuioc.
9.764 vizualizări
Versiunea printabilă1.206 tipăriri 4 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Omletă cu ficăţei de pasăre rumeniţi în unt (Aperitive > Aperitive cu ouă) 2. Pui cu smântână şi cartofi la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 3. Salată cu ouă şi piept de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre) 4. Salată de ţelină şi nuci (Salate > Salate de legume) 5. Brânză cu chimen şi boia (Aperitive > Aperitive cu brânză) 6. Salată romană cu brânză şi nuci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 7. Pui cu şuncă şi unt de sardele (Mâncăruri > Fripturi) 8. Supă de roşii cu linte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 9. Salată de ciuperci cu andive şi maioneză (Salate > Salate de legume) 10. Salată de ceapă cu ridiche neagră (Salate > Salate de legume) 11. Roşii umplute cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză) 12. Andive cu nuci şi brânză Roquefort (Aperitive > Aperitive cu legume) 13. Chiflă umplută cu brânză de vaci şi carne (Aperitive > Aperitive cu brânză) 14. Ficăţei cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 15. Ouă umplute cu sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă) 16. Orez sârbesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 17. Salată de şuncă de pui cu pere şi struguri (Salate > Salate cu carne de pasăre) 18. Sardine prăjite cu garnitură de orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 19. Sos Tabasco cu usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate) 20. Crochete de creier şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne) 21. Salată de crudităţi (II) (Salate > Salate de legume) 22. Sfeclă roşie umplută cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu legume) 23. Salată de ouă cu sos picant (Salate > Salate cu ouă) 24. Andive înăbuşite (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 25. Peşte cu salată de fasole albă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 26. Supă de cartofi pasată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 27. Supă falsă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 28. Salată pentru iarnă (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 29. Ouă la pahar cu şuncă şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă) 30. Mâncare de gutui cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) |