Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Bruschetta cu usturoi şi roşie |
Bruschetta cu usturoi şi roşie
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 10 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: Pâine, usturoi, roşie sau pastă de tomate, busuioc, sare, piper. Mod de preparare: Dupa ce aţi prăjit pâinea şi aţi uns-o cu usturoi, frecaţi-o cu o roşie foarte coaptă. Sau puteţi să înlocuiţi roşia cu o pastă de tomate condimentată cu sare, piper şi busuioc.
9.719 vizualizări
Versiunea printabilă1.192 tipăriri 4 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Tocană de cartofi cu gogoşari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 2. Broccoli cu slăninuţă şi seminţe de pin (Aperitive > Aperitive cu carne) 3. Salată de peşte cu legume şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu peşte) 4. Consome de pasăre cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 5. Salată de cartofi cu midii (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare) 6. Salată de avocado (II) (Salate > Salate de legume) 7. Saramură de plătică (reţetă din Deltă) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 8. Pui umplut cu costiţă, nuci şi stafide (Mâncăruri > Fripturi) 9. Salată de portocale şi sfeclă roşie (Salate > Salate de legume) 10. Salată cu fructe de mare (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare) 11. Salată elveţiană (Salate > Salate cu carne de pasăre) 12. Raţă sălbatică cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat) 13. Somon cu sos de stridii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 14. Supă de fasole verde cu smântână şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 15. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 16. Cotlete de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi) 17. Sufleu de broccoli şi conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 18. Mâncare de dovlecei cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 19. Salată de ceapă cu peşte şi maioneză (Salate > Salate cu peşte) 20. Supă de ţelină şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 21. Colţunaşi de mălai cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză) 22. Salată de ceapă cu sos de iaurt şi verdeţuri (Salate > Salate de legume) 23. Roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 24. Friptură înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi) 25. Plăcintă cu ceapă şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume) 26. Salată de căpşuni cu vin roşu (Dulciuri > Salate de fructe) 27. Limbă de porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 28. Caise cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 29. Salam din prune uscate (Dulciuri > Creme) 30. Budincă de peşte cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) |