Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Bucatini alla matriciana |
Bucatini alla matriciana
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 1 lingure ulei de masline, 200 g kaizer taiat bucati, 1 ceapa mica, 500 g bulion, sare, piper negru, 320 g bucatini (spaghete). Mod de preparare: Se incalzeste uleiul intr-o tigaie,la foc mic. se adauga kaizerul si se lasa la rumenit cateva secunde, apoi se da de pe foc si se prajeste ceapa tocata marunt. Se adauga bulionul si se lasa pe foc cca 15 min. Se pune kaizerul in sucul de rosii obtinut si se coace pentru alte 10 min. Se sareaza si se pune piper dupa gust. Se fierbe pasta si se amesteca cu sucul.
8.919 vizualizări
Versiunea printabilă1.152 tipăriri 6 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Tortilla cu dovlecei şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 2. Tortilla cu piept de pui şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 3. Tortilla cu dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 4. Quesadillas rapidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 5. Tortilla de patatas (II) (Aperitive > Aperitive cu legume) 6. Tortilla Espanola (Aperitive > Aperitive cu legume) 7. Tortilla (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 8. Spaghete cu sardele, masline si capere (Spaghetti alla Puttanesca) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 9. Tortilla cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 10. Cubuleţe de tortilla cu măsline (Aperitive > Aperitive cu ouă) 11. Bucatini cu dovlecei (carbonara) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 12. Tortilla de patatas (I) (Aperitive > Aperitive cu legume) 13. Ton alla genovese (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 14. Tortilla cu dovleac şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne) 15. Cima alla genovese (Aperitive > Aperitive cu ouă) 16. Sos Amatriciana (Sosuri > Sosuri pentru spaghete) 17. Tortilla cu salam şi verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 18. Tortilla (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 19. Fusilli cu perişoare (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 20. Sos Ragu (ragu alla bolognese) (Sosuri > Sosuri pentru spaghete) |