Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Budincă de tăiţei cu spanac |
Budincă de tăiţei cu spanac
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 40 min.
Complexitate: redusă Porţii: 5 Ingrediente: 250 g taietei lati (cu oua), sare, 1 lingura ulei de masline, 450 g spanac congelat (piure), 400 g branza de vaca, 1/8 l apa fiarta cu Vegeta, 2 oua, 2 catei de usturoi, piper proaspat macinat, nucsoara rasa, 80 g branza de burduf sau cascaval. Mod de preparare: Se fierb taieteii in apa sarata (conform indicatiilor de pe ambalaj). Se strecoara si se amesteca cu uleiul de masline. Se scoate spanacul din punga, se da intr-un clocot de apa, se scurge bine. Se amesteca branza de vaci cu ouale, apa fiarta cu Vegeta, usturoiul dat pe razatoarea mica. Se condimenteaza cu sare, piper, praf de nucsoara. Separat, se amesteca macaroanele, spanacul si branza de vaci si se pun intr-un vas de Jena. Se presara branza de burduf faramitata sau cascavalul taiat in bucatele mici. Se baga budinca la cuptor si se lasa 25 de minute.
9.979 vizualizări
Versiunea printabilă1.036 tipăriri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Omletă cu spanac şi verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu ouă) 2. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne) 3. Budincă de ciuperci cu sos alb (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 4. Budincă de brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză) 5. Supă de spanac cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 6. Budincă de conopidă (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 7. Budincă cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză) 8. Budincă de spanac cu brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 9. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 10. Budincă de brânză de vacă şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză) 11. Tartă cu spanac şi mozzarella (Aperitive > Aperitive cu brânză) 12. Budincă de cartofi cu franzelă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 13. Tăiţei sicilieni cu măsline (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 14. Spanac conservat (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 15. Clătite umplute cu carne şi spanac (Aperitive > Aperitive cu carne) 16. Budincă de carne cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu carne) 17. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 18. Budincă cu mere sau alte fructe (Dulciuri > Budinci) 19. Budincă de carne de pasăre cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 20. Orez cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez) 21. Budincă de pâine (Aperitive > Aperitive cu brânză) 22. File de pui cu spanac şi brânză topită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 23. Budincă de cozonac cu mere (Dulciuri > Budinci) 24. Ciuperci fripte cu spanac şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 25. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 26. Budincă de orez cu prune uscate (Dulciuri > Budinci) 27. Miel cu spanac şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 28. Budincă de macaroane cu brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu brânză) 29. Tăiţei cu şuncă (III) (Aperitive > Aperitive cu carne) 30. Plăcinţele de spanac cu sos de nuci (Aperitive > Aperitive cu legume) |