Budincă de tăiţei cu spanac - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Budincă de tăiţei cu spanac

Budincă de tăiţei cu spanac

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 5

Ingrediente: 250 g taietei lati (cu oua), sare, 1 lingura ulei de masline, 450 g spanac congelat (piure), 400 g branza de vaca, 1/8 l apa fiarta cu Vegeta, 2 oua, 2 catei de usturoi, piper proaspat macinat, nucsoara rasa, 80 g branza de burduf sau cascaval.

Mod de preparare: Se fierb taieteii in apa sarata (conform indicatiilor de pe ambalaj). Se strecoara si se amesteca cu uleiul de masline. Se scoate spanacul din punga, se da intr-un clocot de apa, se scurge bine. Se amesteca branza de vaci cu ouale, apa fiarta cu Vegeta, usturoiul dat pe razatoarea mica. Se condimenteaza cu sare, piper, praf de nucsoara. Separat, se amesteca macaroanele, spanacul si branza de vaci si se pun intr-un vas de Jena. Se presara branza de burduf faramitata sau cascavalul taiat in bucatele mici. Se baga budinca la cuptor si se lasa 25 de minute.
10.007 vizualizări
1.041 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Budincă de cartofi cu mere (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Biftec cu spanac şi ochiuri (Mâncăruri > Fripturi)
3. Supă de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Budincă de macaroane cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Chifle cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Budincă de şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Tartă cu spanac şi mozzarella (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
10. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Salată de spanac cu ouă şi măsline (Salate > Salate de legume)
12. Budincă de tăiţei cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Salată de spanac cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
14. Perişoare de mămăligă umplute cu cârnăciori şi spanac (Mâncăruri > Preparate din mălai)
15. Budincă de varză dulce cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Borş de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Budincă de vişine cu sos de vanilie (Dulciuri > Budinci)
18. Budincă de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Budincă de şalău (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Spanac cu şuncă şi ouă de prepeliţă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
21. Supă cremă de spanac cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Budincă cu ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Piure de spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Spanac cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Budincă cu cartofi şi legume (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Peşte cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Spanac la cuptor cu caşcaval ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Budincă de ciuperci cu verdeaţă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Budincă de piersici (Dulciuri > Budinci)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.