Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Budincă de tăiţei cu spanac |
Budincă de tăiţei cu spanac
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 40 min.
Complexitate: redusă Porţii: 5 Ingrediente: 250 g taietei lati (cu oua), sare, 1 lingura ulei de masline, 450 g spanac congelat (piure), 400 g branza de vaca, 1/8 l apa fiarta cu Vegeta, 2 oua, 2 catei de usturoi, piper proaspat macinat, nucsoara rasa, 80 g branza de burduf sau cascaval. Mod de preparare: Se fierb taieteii in apa sarata (conform indicatiilor de pe ambalaj). Se strecoara si se amesteca cu uleiul de masline. Se scoate spanacul din punga, se da intr-un clocot de apa, se scurge bine. Se amesteca branza de vaci cu ouale, apa fiarta cu Vegeta, usturoiul dat pe razatoarea mica. Se condimenteaza cu sare, piper, praf de nucsoara. Separat, se amesteca macaroanele, spanacul si branza de vaci si se pun intr-un vas de Jena. Se presara branza de burduf faramitata sau cascavalul taiat in bucatele mici. Se baga budinca la cuptor si se lasa 25 de minute.
9.935 vizualizări
Versiunea printabilă1.025 tipăriri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Macaroane cu spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 2. Budincă de spanac cu peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 3. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci) 4. Budincă de clătite cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză) 5. Budincă de orez (Dulciuri > Budinci) 6. File de pui cu spanac şi brânză topită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 7. Salată de spanac cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre) 8. Supă de spanac cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 9. Budincă de cartofi cu caşcaval afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 10. Spanac la cuptor cu pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 11. Budincă de cartofi (II) (Aperitive > Aperitive cu legume) 12. Budincă de carne de pasăre cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 13. Budincă de şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne) 14. Budincă de creier şi cascaval (Aperitive > Aperitive cu carne) 15. Plăcintă de tăiţei cu praz (Aperitive > Aperitive cu legume) 16. Budincă de porumb cu pulpe de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 17. Budincă de conopidă cu şuncă şi sos Bechamel (Aperitive > Aperitive cu legume) 18. Tăiţei cu ficăţei de pasăre (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 19. Borş moldovenesc cu găină şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 20. Supă minestrone cu jambon şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 21. Tăiţei sicilieni cu măsline (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 22. Budincă de somn (Aperitive > Aperitive cu peşte) 23. Budincă de macaroane cu brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu brânză) 24. Budincă de macaroane cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 25. Budincă de clătite cu brânză şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză) 26. Budincă cu ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 27. Budincă de cartofi cu brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 28. Plăcintă cu spanac (Aperitive > Aperitive cu legume) 29. Budincă cu sos alb şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 30. Salată de spanac cu seminţe şi crutoane (Salate > Salate de legume) |