Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde

Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg cartofi, 1 legatura de ceapa verde, 2-3 morcovi mici, 100 g iaurt, 400 g smantana, 2 galbenusuri, sare, piper macinat, 1 praf de nucsoara, un varf de cutit de chimen pisat, 2 linguri de unt, 1 fir de praz, 100 g cascaval ras.

Mod de preparare: Se curata cartofii de coaja si se taie felii subtiri. Se procedeaza la fel si cu ceapa verde.
Se curata morcovii si se dau pe razatoarea mare.
Se amesteca iaurtul cu smantana si galbenusurile de ou, frecandu-se bine.
Se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si chimen, se adauga prazul curatat si taiat ineluse foarte subtiri.
Se unge o forma rezistenta la foc si se baga in ea mai intai cartofii si ceapa verde, apoi se toarna sosul de oua cu praz. Se presara cu cascaval si se da la cuptor 40 de minute.
5.168 vizualizări
1.021 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Clătite cu pui şi curry (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Sandviciuri cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
3. Ajad (Salată thailandeză de castraveţi) (Salate > Salate de legume)
4. Şalău sau cod umplut (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Gulaş cu polonezi sau crenvuşti şi varză acră (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Ciorbă de varză murată sau dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Roşii cu crabi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Salată de vinete (Salate > Salate de legume)
9. Budincă de spanac cu peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Broccoli cu ceapă la tigaie (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Friptură de miel cu cimbru şi vin alb (Mâncăruri > Fripturi)
12. Caise cu frişcă şi rom (Dulciuri > Salate de fructe)
13. Budincă de peşte cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Salată flamandă cu heringi (Salate > Salate cu peşte)
15. Plăcinţele cu mere şi flori de soc (Dulciuri > Prăjituri)
16. Macaroane cu roşii şi morcovi (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Salată de ciuperci marinate (Salate > Salate de legume)
18. Aspic cu gelatină şi oase (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Supă cu orez şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Salată de creier (I) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
21. Salată de fructe cu iaurt bătut (Dulciuri > Salate de fructe)
22. Prăjitură cu piersici (I) (Dulciuri > Prăjituri)
23. Borş de miel cu leuştean şi ceapă verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Sos cu brânză de vacă şi verdeaţă (Sosuri > Sosuri cu legume)
25. Roşii umplute cu ciuperci (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
26. Salată de conopidă cu măsline (Salate > Salate de legume)
27. Mâncare picantă cu muguri de bambus, orez şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Supă de roşii cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Tort de morcovi cu caise (Dulciuri > Torturi)
30. Tort Diplomat aniversare (Dulciuri > Torturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.