Burrito cu chorizo şi fasole - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Burrito cu chorizo şi fasole

Burrito cu chorizo şi fasole

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Ulei de masline, 2 capatini de usturoi pisat, o ceapa de marime medie, taiata marunt, boabe de piper macinate, chorizo, fasole fiarta si uscata tortillas, smantana, masline negre.

Mod de preparare: Se amesteca usturoiul, ceapa si piperul in ulei de masline si apoi se aseaza chorizo in tigaie si se rumeneste carnea. Trebuia sa se topeasca orice urma in exces de grasime. Fasolea se adauga in tigaie alaturi si se aseaza la foc mic pana se incalzesc boabele. Tortillas se incazesc pe rand intr-o tigie. Se adseaza cate o lingura de mixtura, in centrul fiecarei tortilla, si se infasoara cu acestea. Si se serveste cu smantana, ganisit cu masline negre.
11.385 vizualizări
1.211 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui cu sos de vin şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Peşte cu morcovi şi sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Salată combinată de vară (Salate > Salate de legume)
4. Sandvici cu roşii şi busuioc (Aperitive > Sandviciuri)
5. Salată franţuzească de ceapă (Salate > Salate de legume)
6. Omletă cu cartofi şi slănină (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Salată de ton cu măsline şi porumb (Salate > Salate cu peşte)
8. Pandişpan reuşit (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
9. Salată de roşii şi ardei graşi cu maioneză picantă (Salate > Salate de legume)
10. Aspic cu gelatină şi oase (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Salată de cicoare de frunze (Salate > Salate de legume)
12. Eclere cu ciocolată şi fistic (Dulciuri > Prăjituri)
13. Salată de creveţi şi legume (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
14. Salată rusească cu jambon (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
15. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
16. Dulceaţă din flori de salcîm (Conserve de fructe > Dulceaţă)
17. Salată mexicană de legume (Salate > Salate de legume)
18. Ardei umpluţi cu ciuperci, caşcaval şi mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
19. Sos de ardei graşi (Sosuri > Sosuri cu legume)
20. Salată de crudităţi cu hrean (Salate > Salate de legume)
21. Sardele marinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Supă pasată de roşii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Roşii umplute cu humus (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Tocană sârbească (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Pui de baltă delicioşi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Salată suedeză de ciuperci (Salate > Salate de legume)
27. Crutoane cu ulei cu trufe albe sau negre (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Rulouri cu şuncă şi creier (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
30. Friptură cu roşii, ciuperci şi măsline (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.