Burrito cu chorizo şi fasole - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Burrito cu chorizo şi fasole

Burrito cu chorizo şi fasole

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Ulei de masline, 2 capatini de usturoi pisat, o ceapa de marime medie, taiata marunt, boabe de piper macinate, chorizo, fasole fiarta si uscata tortillas, smantana, masline negre.

Mod de preparare: Se amesteca usturoiul, ceapa si piperul in ulei de masline si apoi se aseaza chorizo in tigaie si se rumeneste carnea. Trebuia sa se topeasca orice urma in exces de grasime. Fasolea se adauga in tigaie alaturi si se aseaza la foc mic pana se incalzesc boabele. Tortillas se incazesc pe rand intr-o tigie. Se adseaza cate o lingura de mixtura, in centrul fiecarei tortilla, si se infasoara cu acestea. Si se serveste cu smantana, ganisit cu masline negre.
11.436 vizualizări
1.220 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Roşii picante (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Ciuperci cu maioneză şi usturoi (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Peşte cu sos de smântână şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Gnocchi de dovleac cu roşii şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Salată Waldorf (III) (Salate > Salate de legume)
6. Salată de pepene galben (I) (Dulciuri > Salate de fructe)
7. Salată de mere şi alte crudităţi (Salate > Salate de legume)
8. Melci cu pepene galben şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Sirop de mentă (Băuturi > Siropuri)
10. Salată cu surimi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
11. Piept de pui cu susan şi garnitură de conopidă sau broccoli (Mâncăruri > Fripturi)
12. Pârjoale cu spaghete de orez şi sos de gogoşari (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Pui Sauvignon cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Macaroane cu roşii şi piept de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
15. Imitaţie de ciuperci din roşii şi ouă tari (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Sos de roşii cu legume (II) (Sosuri > Sosuri roşii)
17. Muffins sărate (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Carpaccio napolitan cu sfeclă roşie (Salate > Salate de legume)
19. Ciorbă de lobodă cu orez şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Shaorma de casă (Mâncăruri > Fripturi)
21. Salată de nuci cu ţelină (Salate > Salate de legume)
22. Fasole verde în aluat cu bere (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Şalău (cod) marinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Ouă tunisiene cu ardei şi roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Friptură de pui cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
26. Supă de mazăre uscată pasată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Salată de hering marinat cu ceapă şi smântână (Salate > Salate cu peşte)
28. Omletă cu fasole verde (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Salată de legume cu macaroane (Salate > Salate de legume)
30. Salată de legume cu friptură de vacă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.